• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ TARİHTE HAMİLE KALDIM

denizakarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
3
0
1
28
Temmuz ayının 26sı ve 27sinde korunmasız bir ilişkim oldu ben 27 sinde ertesi gün hapı kullandım 13 Ağustos'tada regl oldum yani biraz erken oldum ağustos ayının sonlarına doğru tekrar ilişkim oldu ve gebe kaldım 3 Eylül'de kan verdim ve beta 36 çıktı yeni döllenme dediler iki farklı doktora sorduğumda 26 27 ağustos gibi hamile kalmıssın dediler.Şuan 25+1 hamileyim size sorum şu acaba gebelik ertesi gün hapı almış olduğum tarihte oluşmuş olup üstüne adet görmüş olabilirmiyim. Öyle olmuş olsa doktorlar üstüne adet görüp görmediğimi anlardı değil mi yani 7 aylık gebe olmuş olurdum

Temmuz ayının 26sı ve 27sinde korunmasız bir ilişkim oldu ben 27 sinde ertesi gün hapı kullandım 13 Ağustos'tada regl oldum yani biraz erken oldum ağustos ayının sonlarına doğru tekrar ilişkim oldu ve gebe kaldım 3 Eylül'de kan verdim ve beta 36 çıktı yeni döllenme dediler iki farklı doktora sorduğumda 26 27 ağustos gibi hamile kalmıssın dediler.Şuan 25+1 hamileyim size sorum şu acaba gebelik ertesi gün hapı almış olduğum tarihte oluşmuş olup üstüne adet görmüş olabilirmiyim. Öyle olmuş olsa doktorlar üstüne adet görüp görmediğimi anlardı değil mi yani 7 aylık gebe olmuş olurdum
Beta değerinize göre ağustos sonunda olan birlikteliğinizden oluşmuş. Doktorlar anlardı. Geç döllenmeyi bile söylüyorlar

Öncelikle tesekkür ederim cevabınız için ya inanın çevremdeki tanıdık tanımadık herkes yok üstüne görmüşsün yok o ilaç kanama yapar kafamı bir sürü şeylerle doldurdular öyle olsa doktor üstüne görmüşsün diye söylerdi Bana sonuçta değil mi bide 27 Temmuzda hamile kalsam beta değerim çok yüksek çıkmazmıydı

Back