slm tatlım..canım çok acele etme..kişi her hafta her zaman aynı derecede kilo veremez ki,bu arada sana neler önermiştim.nasıl gidiyor..aksatma yapıyormusun..ne kadar zamandır aynı aktiviteleri yapıyorsun..belki değiştirmek gerekir..
Merhaba Tatlım,
Ben sana özetliyim yaptıklarımı. 27/11 de 56,8kg, bel 67 basen 96 ölçüleri ile başladım.
Şu anda 55kg, bel 65, basen 95.(Göğüs ölçüm sabit zaten allah vergisi işte he he :))
Haftada 3 veya 4 gün 40dk kadar eliptik bisiklete biniyorum. Yukarıdaki hareketlere benzer hareketlerim var yaptığım.Senin önerdiğin eskrim hareketi ve zıplamayı ilave etmiştik.Diyet yapmadan ama aşırıya kaçmadan besleniyorum.Mesela yemek ekmekle yenecek bişeyse yanında makarna pilav yemiyorum.Makarna canım çekerse o öğün ekmek yemiyorum. Tatlı yersem ekmek ve makarna yemiyorum şeklinde kendimce ayarlamalarım var.Bu günlerde regl olacağım için hadi 1 kg da ordan fazla çıktığını düşünürsek şu anda 54 kg civarındayım.(boy 1,62) Yani 5 haftada maksimum 3 kg. kaybetmişim.
50kg olmayı amaçlıyorum.Lakin 30 yaşındayım ve 16 yaşından beri hiç 50kg olmadım.Bu yüzden işim biraz zor sanırım.54 ün üzerindeki kilolar hemen gidiyor ama hep 54 te takılıp kalıyorum Yıllardır 54-57 arasında gider gelirim.
Acaba eliptik bisiklete her akşam 1 saat binsem.Haftanın 7 günü sakıncası olurmu sence? Vucut olağan bişey olarak algılamasın diye günaşırı yapıyorum sporumu.Metabolizma bozulmasın diye ağır diyet yapmakta istemiyorum.Yani hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı:))
Böyle işte tatlım.Önerilerini merakla bekliyorum.
Öptümm bye.