- 8 Ağustos 2010
- 928
- 2
merhaba cnm,
ben yaklaşık 8 ay kadar önce 90 kiloydum daha sonra diyet+spor la birlikte 60 kiloya indimm..ardından spor yapmayı bıraktım birazda yemeye başladım derken şuanda 68 kilo felan oldum ve çok üzülüyorum hemen tekrar kendime çeki düzen vermek istiyorum..ben spora başladığımda birden çok ağır sporlara başlamıştım güned nerdeyse 2 yada 2,5 saat spor yapıyordum yemek yiyordum ama asla tatlı bişeyler en ufak bir parça bile yemiyordum yeme durumları çok sıkıydı yanii..ama bunu yaptığıma şimdi üzlüyorum keşke daha bilinçli yapsaydımm..Allah korusun eski kiloma asla dönmek istemiyorum çok şükür vücudum sıkı..ben tekrar spora başlamak istiyorum daha önce yürüyüş+slim in 6 egzersizleri yaptım hergün...şimdi sporuda biraz daha hafif yapmak istiyorum plates e başladım yavaştan tam olarak emin olamıyorum bana tavsiyede bulunursan çok sevinirimmm...şimdiden teşekkürler bu arada yaşım 22 boyum 1,60 kilomda 68 felan...
mehaba tatlım.süper kilolara inmişsin ve neden bunu devamlı kılmayalım dimi..zaten en önemli kısım kilomuzu korumak ...herşey kişinin azminde motivasyonun da biter..sende de o var..68 kilo eski kilona oranla süper ama sen 60 kiloyu görmüşsün ve seninle beraber bi 8 kilo daha vermemiz gerek..:)aerobik yapabilirsin,plateste..çok ağır sporlar yapma.çünkü başlangıç kilon fazla ve birden ağır sporlar allah göstermesin başına iş açabilirdi...madem 68 kilosın geri kalan kilonu da yavaş yavaş verelim...düzenli bir hayat elde et tatlım,kilo verdin die bünye güçsüz düşebilir uyku problemleri yaşayabilirsin,onun için uyku saatlerini düzene koy..sabah yürüyüşü (tempolu)eğer yapabilirsen harika olur..hem güne daha zinde daha enerjik başlarsın..farklı bi saate de aerobik koyduk mu,tamamdır:)
8 kilo için şunu bunu yap demeye bile gerek yok..gayet iyisin sen..yaptığın egzersizlerde yeteri kadar eform harcarsan istediğin kiloları görmen yakındır:) 45 dk egzersiz yapıyorsan bunu sakın aşağı çekme hergün 45dk kesin sporunu yap..yani 30 dk bırakma.1 gün yapıp 3 gün yapmamızlık yapma..azcıkta beslenmene dikkat ettin mi.ohhh misssssssssssssssss gibi oldun serpilcim....