Hangi spor aleti? popo, basen ve bacak için

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.469
2.929
Lütfen konum tasinmasin bi süre.
Arkadaşlar hareketsizlikten çok kilo aldım. Eve bi spor aleti almak istiyorum. Popo, basen ve bacaklarım kilo alıyor diğer bölgelerim normal kivamda. Lütfen bana yardimci olun. Aklıma gelenler koşu bandı veya bisiklet. Hangisini alsam daha iyi olur sizce?

spor salonuna gitme imkanın yok mu? önce bunu sorayım.

Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Bölgesel gerginleştirme var. Diğer yolda liposuction yada lipoliz.

Ama sporla zayıflamak istiyorum dersende 2 tane yapman gerekn şey var. 1- düzenli beslenme 2- cardio

Eğer ne yapacagımı bilmiyorum dersen P90X yapabilirsin.

Spor aleti olarak ne önerirsiniz

şunun için sordum, spor salonunda popo basen ve bacak için bir dünya ve kompleks çalıştıran alet var.daha başarılı sonuçlar elde edilir.koşu bandı ve bisiklet hep aynı şekilde ve bölgeleri çalıştırır. koşu bandında en iyi yağ yakılır ve kilo verilir.
üstelik fiyatları hiç de ucuz değil.hele de sırf yağ yakmak için bir dolu yol varken bunlara para verip eve almaya gerek yok.
bu bölgeleri sıkılaştırma için özel çalıştıran aletler gerekiyor,evlere uygun değil pek.
ya da bunlara uygun egzersizler yapacaksın spor salonuna gidemiyorsan.

En güzeli spor salonuna gitmek. Evde o kadar para verip kullanmayan bir kenara atan bir sürü insan var. Salonda daha düzenli oluyor. Netten bakıp Squad hareketlerini çalış bence. O kadar para vermeme gerek yok. Dambıl al birde.

Ben bu konuda uzay yuruyusu aletini tercih ediyorum gunde 20 dakika bana yetiyor

Evet squat kesinlikle eger pes edilmezse o spor aletlerine hic gerek yok ama cogu insan katlanamiyo ona

Spor aleti olarak ne önerirsiniz
Ben anlatamadım. P90X bi alete ihtiyac duymuyor. İnternetten videolarını indiriyorsun. 12 tane video var. Programa göre video sırası oluyor. 60dk sürüyor. 15 dk ısınma. Sonraki 25 dk dan sonra. 0.5lt su kaldıramaz hale geliyorsunuz

Eliptik bisikletin bacak ve basenleri incelttigi yazilmis çoğu yerde. Kadinlar kulübünde de bununla ilgili konular var hatta. Ben de bu yüzden eliptik bisiklet aldim (ancak hasta oldugumdan henüz kullanamadim). Eliptik bisiklet ile ilgili konuları okuyabilirsin.

Eliptik bisiklet almaya karar verdim :)

Sürekli aynı hareketi yapmaktan sıkılmayacaksan al :) 1 kez deneyebildim henüz 25 dk kadar. sıkıcı oluyor ama cok da terletiyor. Yorumlar olumlu oldugu icin aldim ben de. Manyetik olanlar tavsiye ediliyor. Tabi ilk uc seviyeyi degistirerek yapmak lazim inceltmek için. Ileri sevilyeler kas yapıyormuş. Belki arada 2 3 dk ileri sevilyelere alarak sonra ilk seviyelere donulebilir ama fazlası bize uygun olmaz :) aklimdayken soyleyim dedim :)

Teşekürler

Mutlaka bir alet almayi dusunuyorsaniz kosu bandi alin daha katlanilabilinir ama bende bir sure sonra cok kullanilmadigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…