spor salonuna gitme imkanın yok mu? önce bunu sorayım.
Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Bölgesel gerginleştirme var. Diğer yolda liposuction yada lipoliz.
Ama sporla zayıflamak istiyorum dersende 2 tane yapman gerekn şey var. 1- düzenli beslenme 2- cardio
Eğer ne yapacagımı bilmiyorum dersen P90X yapabilirsin.
Evet squat kesinlikle eger pes edilmezse o spor aletlerine hic gerek yok ama cogu insan katlanamiyo onaEn güzeli spor salonuna gitmek. Evde o kadar para verip kullanmayan bir kenara atan bir sürü insan var. Salonda daha düzenli oluyor. Netten bakıp Squad hareketlerini çalış bence. O kadar para vermeme gerek yok. Dambıl al birde.
Ben anlatamadım. P90X bi alete ihtiyac duymuyor. İnternetten videolarını indiriyorsun. 12 tane video var. Programa göre video sırası oluyor. 60dk sürüyor. 15 dk ısınma. Sonraki 25 dk dan sonra. 0.5lt su kaldıramaz hale geliyorsunuzSpor aleti olarak ne önerirsiniz
Eliptik bisikletin bacak ve basenleri incelttigi yazilmis çoğu yerde. Kadinlar kulübünde de bununla ilgili konular var hatta. Ben de bu yüzden eliptik bisiklet aldim (ancak hasta oldugumdan henüz kullanamadim). Eliptik bisiklet ile ilgili konuları okuyabilirsin.
Sürekli aynı hareketi yapmaktan sıkılmayacaksan al :) 1 kez deneyebildim henüz 25 dk kadar. sıkıcı oluyor ama cok da terletiyor. Yorumlar olumlu oldugu icin aldim ben de. Manyetik olanlar tavsiye ediliyor. Tabi ilk uc seviyeyi degistirerek yapmak lazim inceltmek için. Ileri sevilyeler kas yapıyormuş. Belki arada 2 3 dk ileri sevilyelere alarak sonra ilk seviyelere donulebilir ama fazlası bize uygun olmaz :) aklimdayken soyleyim dedim :)
aletler daha pahalıki spor salonu daha mantıklıYok canım maalesef