• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi şehirlerden almak mantıklı olur?

Filtrekahvem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
273
80
18
Memurum 300 bin tl civarlarinda altinim var.istanbulda oturuyorum.Güneydoğudan 2.el bir ev mi alsam 700 - 800 bin tl lik.Krediye girip alsam mi diyorum.maksimum 1 milyon olsun.Ilerde değerlenir satarim diyorum nasıl yapmak mantikli olur?

Memurum 300 bin tl civarlarinda altinim var.istanbulda oturuyorum.Güneydoğudan 2.el bir ev mi alsam 700 - 800 bin tl lik.Krediye girip alsam mi diyorum.maksimum 1 milyon olsun.Ilerde değerlenir satarim diyorum nasıl yapmak mantikli olur?
Guneydogu mu?
Sebep?

Güneydoğuda ev kaldı mı o fiyatlara? Hele ki depremden sonra?

1 milyona ev kaldı mı kaldıysa alın neresi olursa olsun.seçimlere kadar konut kredisi açılmazsa önümüzdeki 5 sene kimse ev alamaz

G,doğuda ev mi kaldı 1 milyona g,doğudayim en kötü alınabilecek ev 1,5 milyon

Bazı bölgelerde dönüşüm söz konusu yani şöyle ufak ilçe aile arazisi mustakilden binaya dönüyor. Çoğu kişi ev sahibi kira potansiyeli myo yada kurum ihtiyacı kadar
Öyle bir yerden alıp kime satacaksinizki?

Krediler açılmazsa ev fiyatları düşer ama düşünce alabiliriz belki bende yazın tayin olucam gittiğim şehirden almak niyetim
Ev fiyatlarının düşmesi için 1 neden yazar mısınız lütfen.
Şu an krediler verilmiyor veya 300 bin veriliyor o da yüz kişi de 1 . Ev fiyatları düşüyor mu?

Ev fiyatlarının düşmesi için 1 neden yazar mısınız lütfen.
Şu an krediler verilmiyor veya 300 bin veriliyor o da yüz kişi de 1 . Ev fiyatları düşüyor mu?
Kredi çıkmadığı ve faizleri çok yüksek olduğu için evler satılmıyor aylardır aynı fiyatta evler ilanda o yüzden bazıları fiyat kırıyor satabilmek için mevduat faizinin yüksekliği sebebiyle eve talep çok azalmış herkes evini satmaya çalışıyor

Kredi çıkmadığı ve faizleri çok yüksek olduğu için evler satılmıyor aylardır aynı fiyatta evler ilanda o yüzden bazıları fiyat kırıyor satabilmek için mevduat faizinin yüksekliği sebebiyle eve talep çok azalmış herkes evini satmaya çalışıyor
Sarı sitede ben de takipteyim hiç bir ev 20% bile düşüş yok olduğundan yüksek fiyat girip millete bildirim gitsin diye 1000 tl indirim yapıp güncelliyorlar.
Dolar bazında düşüş yaşayacak olsa da tl bazında mümkün değil. Seçimlerden sonraki 6 ay yaşayıp göreceğiz ev fiyatlarında 50% artması söz konusu

Sarı sitede ben de takipteyim hiç bir ev 20% bile düşüş yok olduğundan yüksek fiyat girip millete bildirim gitsin diye 1000 tl indirim yapıp güncelliyorlar.
Dolar bazında düşüş yaşayacak olsa da tl bazında mümkün değil. Seçimlerden sonraki 6 ay yaşayıp göreceğiz ev fiyatlarında 50% artması söz konusu
Yüzde 50 artacağını hiç sanmıyorum ama oturduğum binada 6 ay önce 4.2m a koydukları daireyi düşe düşe 3750 yaptı hala duruyor

Yüzde 50 artacağını hiç sanmıyorum ama oturduğum binada 6 ay önce 4.2m a koydukları daireyi düşe düşe 3750 yaptı hala duruyor
İnşallah sizin dedikleriniz doğru çıkar da ben yanılırım. Artsın istemiyorum düşsün istiyorum zaten lakin önümüzdeki 2 yıl elimizdekiyi muhafaza etme süreci olacak bu enflasyon düzelmeden hiç bir şey düzelmeyecek

Evi fiyatları oldukça arttı , gerçi ne artmadı ki, Ben eğer ki nasip olursa Çanakkale civarından ev almak isterim .

Back