Mutfak Dekorasyonu Hangi Secdus :)

mavili olan 1.sıradaki güzel,yalnız o pötikareliyi sanırım keramika da çıkarmış (markayı yanlış hatırlamıyorsam) yakında herkeste görmemiz yakındır bunlar da tasarım olduğu için yerinde olsam 2. sıradakini seçerdim.eski tabaklarından aldınmı onlrda da güzel şeyler var

secdusun cızgılı tabaklarından da cıkmıs ama potıkarelıyı gormemıstım eskı tabaklarından hıc yok sımdılık ılk ve 2 adet alıcaz sadece hepsı cok guzel aslında ama 2ye dusurunce secmek zorlasıyor :)))

bende inşallah 2adet alıcam sevdicekle bana :) hepsi çok güzel,1.nin albenisi de yüksek.
çok yardımcı olurum böyle

Ay cikamiyoruz gunlerdir..elbise ne renk olayina dondu iyi mi?

Kahvaltida guzel oluyor bnlar..bizimde kahvalti takimlarimz cicekli bocekli soft renkler. Bari bunu siyah alalim diyoruz ama o da ic karartici cok kahvalti icin..
Yine ilk mavili kombin geriye kaliyor :)

Keramikada pembe ve siyah cizgili var ama.kenarindan altin sarisi gecmiyor..bu tabklarin yaninda gold catal bicak alicaz.bide

Puantiyeli olan tabak şahane Instagram'da Zara Home altın rengi çatalla kombinlenmiş hep, ben de çok beğeniyorum. Şimdiden güle güle kullanın

bence siyah demlikliyle siyah şapkalı kız kombin. daha sonra bir altın puantiye bir altın yıldız eklersin 4'lü oluverir:)

bence siyah demlikliyle siyah şapkalı kız kombin. daha sonra bir altın puantiye bir altın yıldız eklersin 4'lü oluverir:)

siyah demlikliyle siyah şapkalı kızı karşı karşıya koyunca çok karışık duruyor canım..bi sade bi karışık daha hoş duruyor masada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…