- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- Konu Sahibi buzmavileylak
incimete ile secdus alıcaz ama hangisi karar veremedik sizzlere sormak istedikkk :)))) sadece 2li kombin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
secdus canımTabiki mavili kombin :)
Bu arada nereden bunlar :)
secdusun cızgılı tabaklarından da cıkmıs ama potıkarelıyı gormemıstım eskı tabaklarından hıc yok sımdılık ılk ve 2 adet alıcaz sadece hepsı cok guzel aslında ama 2ye dusurunce secmek zorlasıyor :)))mavili olan 1.sıradaki güzel,yalnız o pötikareliyi sanırım keramika da çıkarmış (markayı yanlış hatırlamıyorsam) yakında herkeste görmemiz yakındır bunlar da tasarım olduğu için yerinde olsam 2. sıradakini seçerdim.eski tabaklarından aldınmı onlrda da güzel şeyler var
bende inşallah 2adet alıcam sevdicekle bana :) hepsi çok güzel,1.nin albenisi de yüksek.
çok yardımcı olurum böyle
çok guzel canmm gule gule kullan
bence siyah demlikliyle siyah şapkalı kız kombin. daha sonra bir altın puantiye bir altın yıldız eklersin 4'lü oluverir:)
incimete ile secdus alıcaz ama hangisi karar veremedik sizzlere sormak istedikkk :)))) sadece 2li kombin :)
Eki Görüntüle 1457969
siyah demlikliyle siyah şapkalı kızı karşı karşıya koyunca çok karışık duruyor canım..bi sade bi karışık daha hoş duruyor masada
merhaba tabaklar çok sevimliymiş, siz aldınız galiba makinede yıkanabiliyor mu acaba?
hayır canım :)