Mutfak Dekorasyonu Hangi Secdus :)

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
incimete incimete ile secdus alıcaz ama hangisi karar veremedik sizzlere sormak istedikkk :)))) sadece 2li kombin :)
Screen Shot 2015-03-17 at 11.01.27.png

mavili olan 1.sıradaki güzel,yalnız o pötikareliyi sanırım keramika da çıkarmış (markayı yanlış hatırlamıyorsam) yakında herkeste görmemiz yakındır :KK53: bunlar da tasarım olduğu için yerinde olsam 2. sıradakini seçerdim.eski tabaklarından aldınmı onlrda da güzel şeyler var

mavili olan 1.sıradaki güzel,yalnız o pötikareliyi sanırım keramika da çıkarmış (markayı yanlış hatırlamıyorsam) yakında herkeste görmemiz yakındır :KK53: bunlar da tasarım olduğu için yerinde olsam 2. sıradakini seçerdim.eski tabaklarından aldınmı onlrda da güzel şeyler var
secdusun cızgılı tabaklarından da cıkmıs ama potıkarelıyı gormemıstım :KK70: eskı tabaklarından hıc yok sımdılık ılk ve 2 adet alıcaz sadece hepsı cok guzel aslında ama 2ye dusurunce secmek zorlasıyor :)))

bende inşallah 2adet alıcam sevdicekle bana :) hepsi çok güzel,1.nin albenisi de yüksek.
çok yardımcı olurum böyle :KK70::KK53:

Ay cikamiyoruz gunlerdir..elbise ne renk olayina dondu iyi mi? :p

Kahvaltida guzel oluyor bnlar..bizimde kahvalti takimlarimz cicekli bocekli soft renkler. Bari bunu siyah alalim diyoruz ama o da ic karartici cok kahvalti icin..
Yine ilk mavili kombin geriye kaliyor :)

Keramikada pembe ve siyah cizgili var ama.kenarindan altin sarisi gecmiyor..bu tabklarin yaninda gold catal bicak alicaz.bide

Puantiyeli olan tabak şahane :cool: Instagram'da Zara Home altın rengi çatalla kombinlenmiş hep, ben de çok beğeniyorum. Şimdiden güle güle kullanın:nazar:

bence siyah demlikliyle siyah şapkalı kız kombin. daha sonra bir altın puantiye bir altın yıldız eklersin 4'lü oluverir:)

siyah demlikliyle siyah şapkalı kızı karşı karşıya koyunca çok karışık duruyor canım..bi sade bi karışık daha hoş duruyor masada :KK68:

X