Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Sarı? (Acil)

Pyenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
191
0
46
Adana
Yarın saçımı boyatacağım sarıya. Çünkü şimdiki saçım beni küçük gösteriyor ve çok sönük. Ben olgun ve büyük gözükmek istiyorum. Ama hangi sarı tonuna boyatacağımda hala kararsızım. Şuan saçım kahve. Gözlerim kahverengi ve beyaz tenliyim. Tenim biraz sarıya çalıyor. Bide resimlerimi paylaşmak istiyorum acil yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Sizce alttaki sarı gibi boyatsam mı tekrar yoksa başka önerileriniz var mı lütfen yardım.Hepiniz çok güzel fikirlere önerilere sahipsiniiz size sormayacağmda kime soracağım bebikler =)))

Alttaki saç rengim şimdiki halim: (Ortadaki kızım)

Alttaki ise önceki sarı saçlı halim: ilk iki resim ıslak hali üçüncü resim ise kuru hali. ıslakken daha güzel

Sizce şu alttakiler yakışır mı? Bide sizin tavsiye renklerinizi söylerseniz ve mümkünse resimli olursa çok çok sevinirim:

ya da uçlara balyaj gibi olabilir dipler daha koyu olabilir öyle de çok hoş olur diplerden itibaren sarı değil de balyaj şeklinde..

bence sarı daha cok yakısmıs ama kaşların koyu kalmıs onlarıda actırabilirdin .sarı balyaj e karamel tonu ii ayarlndıgında hos duruyor

2.sarı güzel ama sana sarı yakışmamış kahve güzl bnce koyu yap derim
resimler çok büyük olduğundan nette değil

Çok teşekkür ederim. Resimleri küçültiim böyle anlaşılmıyor cidden...İlk mesajımı editledim. Kızlar hayla karar veremedim. Kahverengi beni küçük gösteriyor ve ne bilim sarı çok hoşuma gidiyor. Keşke hep sarıyla devam etseydim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sarı sevmediğimden bu konuda hiç bi yorum yapmayacağım. açıkçası senin tenine sarı rengi yakıştıramadım ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…