- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
- Konu Sahibi KittyConda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ikisi de güzel ama sen ten rengine ve yüz şekline göre seçebilirsin.Örneğin esmer tenliysen platin yapma bence hoş durmuyor.
Ama sarı da yapsan siyah da yapsan küt saç daha modern ve rahat en azından benim kullandığım kadarıyla.Bence her halükarda küt yap.
beyaz tenli isen sarı da siyah renkte iyi gider canım..eğer hep uzun saç şeklini kullandıysan kısa kes bir değişiklik olur,y ada hep kısaysa saçların uzatabilirsin cnm.. umarım istediğin saç rengine ve şekline kavuşursun
ben şahsen kısa saç önermiorum eğer suratın bnm yüzüm gibi hafif yuvarlaksa tatlım:) kısa saçın dezavantajları çok. bikere hep düzeltmen gerekicek lahana bebek gibi kabarık durur bu da daha kısa görünmesine neden olur. uzun saçtaysa yıkar yıkamaz kurutup öylece dolaşabilirsinde. hafif dalgalı ve hoş görünüyor. toplama derdi yok ordan çıktı burdan çıktı derdi yok bence bi bayanı seksi yapan unsurlardan biri uzun saçları. kısa saçlar orta yaştan sonra yakışıyor bence tabi bunlar benim görüşlerim.
siyah uzun derim ben beyaz tenle prenses gibi olursun
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) alnın fazla geniş değilse kahkulu önermem canım uzatması çok gıcık oluyo kendimden biliyorum bide yakışmıyo alnın kısaysa:26:
Bence simsiyah saç hiç hoş değil. Beyaz tenle birleşince öcü gibi oluyor genelde.
Koyu kahve en güzeli. Ama sarı renktense tabi ki siyah çok daha güzeldir.
uzun simsiyah saçlar... offf havası bambaşka oluyor
hep siyahi kullandim bunca zaman havasi oldugu kesin ama aklim bu aralarsari saclarda oldugundan benim gönlümdeki sari sari sari:87:
Önce tabi sende nasıl duracağını bilmek, görmek gerek.. Ama normal bi soru olarak algılarsam eğer , siyah uzun saç derim tabikide...
benim doğal saçlarım da koyu kahve. saçlarımın çarpıcı renklerde olmasını istiyorum sarı kırmızı veya siyah gibi. sokaktan 100 kadın geçse 80inin saçı koyu kahve.
gözlerin siyah mı:97::97: offf ya çok beğeniyorum siyah gözleri ben