Valla canım bilmiyorum ki,alan herkesin yorumları var ama kimse öle bişe sölememiş,değildir heralde ya.denemek lazım tabi,
Maybelline the Falsies Volum Express bu rimeli bi heves aldım ama kirpik uçlarında topaklanma yapıyor ve kirpiklerimi yapıştırdı birbirine,üstelik öyle kirpik kıvırıştırıcısıyla kıvırmadan da bi etkisi yok.avon shock rimelim tane tane ayırıyodu,topaklanma da yapmıyodu.ama koyuluk,siyahlık olarak avon rimelime göre daha iyi olduğu için önce avonu sürüyorum ardından da bu rimeli
ucuzmuş cnm bi dene zarar gelmez aslında onca parayla aldığımız seyler yurt dışında 8 10 dolar bişey burda pahalı olması malum sebepler kaçak falan getiriliyodur belki.. zaten ucz tatlım bi dene memnun kalırsan ne ala kalmazsan zaten ucuzdu dersn
heh aynen öle,satıcıda bunu söledi gelene kadar vergi+vergi+vergi biz kendimiz getiriyoruz dedi ha kaçak yada resmi bilemem tabi :) ama orjinaldir diye dşünüyorum canım..isteyeyim bakayım bi tanede hangisi ? :26:
cnm lancome al olumsuz eleştiri yapan çok nadir ben olsam içlerinde lancome tercih ederdm
oke canım saolasın,,lancome istiyim,rujları filanda çok uygun deneyelim bakalım..
bende katılıyorum cnm kozmetikte en pahalı markaları da uygunları da denedm uygun olanlardan maybelline çok iyi bi performansa sahipmaybelline falsies volum express waterproof kullanıyorum harikulade bir rimel alırken özellikle waterproof olmasını istememiştim sağolsun satış temsilcisi çok yardımcı olduğu için kendim rasgele alınca böyle oldu çoğu kişi meyenmiyor yetersiz olduğunu söylüyor fakat bence bugüne kadar kullandığım en iyi rimel her satış temsilcisi aman şu rimel öyle güzel bu rimel böyle güzel diyor eve gidince ya kuru ya da hiç bir özelliği olmayan saçma bi rimel çıkıyor...
maybelline falsies volmum express en azından bir kere deneyin derim öyle aman aman pahalı bir rimel de değil
cnm ben her ikisini de kullandım avonu pek sevmem berbattır ama spectra lash ve süper shock güzel sayılır ama falsies cok güzel bende 2 kat sürmeme rağmen topaklanma yapmadı acaba ürün mü bozuk çok da güzel kıvırıyodu kirpiklerimi ama kıvırmaktan çok dolgunluğuyla ön plandaydı:26:
maybellline fiyatı da 13 tl çok ucuz diger rimellere göre.maybelline falsies volum express waterproof kullanıyorum harikulade bir rimel alırken özellikle waterproof olmasını istememiştim sağolsun satış temsilcisi çok yardımcı olduğu için kendim rasgele alınca böyle oldu çoğu kişi meyenmiyor yetersiz olduğunu söylüyor fakat bence bugüne kadar kullandığım en iyi rimel her satış temsilcisi aman şu rimel öyle güzel bu rimel böyle güzel diyor eve gidince ya kuru ya da hiç bir özelliği olmayan saçma bi rimel çıkıyor...
maybelline falsies volmum express en azından bir kere deneyin derim öyle aman aman pahalı bir rimel de değil
kızlar maybelline diyorum başka da bişi demiyorum!!!!!. avon un rimellerine verdigim paralara yazık olmuş :26:
son 3 defadır max factorun LAch Effect rimelini alıyorum süper...
sanki takma kiprik takmışsın gibi... çıkarması çok kolay yağmurda filan çıkmıyor fakat suyla ovarak yıkayınca böyle plastik gibi çıkıyor haliyle yüzüne yayılmıyor.. KEsinlikle SÜPER...:89:
rimelim bu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?