Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maybelline sarı tombul olan süpermiş çok sevdim:lepi:
ay onun adını bilmiyorum diye yazmadımdı... ne güzel tarif etmişsin
evet onu kullanan ark. takma kirpikli gibi dolanıyor zemuszemus
en iisini bilmem ama avon anew gerçektn berbat acaip akıoo.bi de çift uçlu, öbür tarafında kirpik diplerini besleyen bişisi var o yüzden heves edip aldm ama iş yok.
avon super shock maskara süper müthş uzatıo ve öbürü kadar da akmıo ama hepsi aynı illaki akıolar ben de şeffaf kullanıorm bu aralar artk bıktm göz altm mosmor gezmkten
arkadaşlar bu maybline inin sarı tombul rimelin özelliği nedir dolgun mu gösteriyo uzun mu
arkadaşlar bu maybline inin sarı tombul rimelin özelliği nedir dolgun mu gösteriyo uzun mu
Arkadaşlar bende mavi rimel istiyorum ama masmavi yapsın kirpikerimi.Avonun hiç bir mavisi belirgin değil.Avon superfull kullanıyorum tane tane ayırıyor kirpiklerimi hacim veriyor.Çok beğeniyorum.Supershock aslında daha çok hacim veriyor ama kirpiklerimi birbirine karıştırıyor.
canımmm she nin renkli rimelleri cok guzell fıyatından hiç beklenmeyen performansı var bi dene derimkaydirigubbakcemile5