Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clinique high definitoton tek kelimeyle harika.resmen yıkamasm hiç çıkmıycak.bi ara bulamadım sonra yenilenip geldi ben farkı anlamadım ama olsun seviyorum kendisini...
bu gune kadar kullandigim rimeller icinde en iyisi loreal dir. Oncelikle kirpiklerimi oldugundan en az iki kat uzun gosterdigi icin , sonra daha dolgun gosterdigi icin ama en onemlisi fiyati uygun oldugu icin tavsiye ederim :))))) hehe reklam gibi oldu
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.a.s.siteyi uzun zamandır takip ediyordum yani yazılanları.
benimde kirpiklerim kısa ve onları uzun gösterecek bir maskara istiyorum.aslında şuan avon perfect wear kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem kirpiklerimi yapıştırıyor hemde fazla sürmediğim zaman uzun göstermiyor.acaba maybelline alsam faydası olur mu
yardım ederseniz sevinirim...
şimdiden teşekkür ederim..:)
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.a.s.siteyi uzun zamandır takip ediyordum yani yazılanları.
benimde kirpiklerim kısa ve onları uzun gösterecek bir maskara istiyorum.aslında şuan avon perfect wear kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem kirpiklerimi yapıştırıyor hemde fazla sürmediğim zaman uzun göstermiyor.acaba maybelline alsam faydası olur mu
yardım ederseniz sevinirim...
şimdiden teşekkür ederim..:)