Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm nerden aldıgını ogrenebılırmıyım ? hem 15 kata kadar hacımlı hem hediyelı hemde 14,90 :1shok:
''Su anda kullandigim mascaralar bunlar iclerinde iki uc tanesi iyi sadece zaten 2 hafta kullandiktan sonra kurumaya basliyor sonra surunce cok cirkin duruyor falan filan. Neredeyse her hafta yeni bir mascara aliyorum bunlar cok pahali olmayanlar 8, 9, 10 dolar civarinda hepsi bilmiyorum turkiyede varmi ama en son koydugum cok guzel acayip uzun gosteriyor kirpikleri inanilmazzz kaydirigubbakcemile2 ''
iyi dediklerinin marka ve isimleri ne tatlım?
netten baktm snırm cover girl burada satılmıyor ama maybelline satılıyor sanırım ve rimmelde sadece watsons ta satılıyor galiba.
cnm ben aysemayse adlı kullanıcının beğendiği rimelleri araştırdım netten.cover girl ülkemzde yok sanırım,ama rimmel sexy curves sdece watsonsta varmş,maybelline de olması lazım,brçok yerde maybelline satılıyor,hatta maybelline kullnıorm ama o pembe kutulu olandan değil görmmştim de sarı kutu olan volume ekspreessi kullnıorm , o pembe kutulu olandanda vrdr heralde.