arkadaşlar Loreal Telescopic in 3 türü var. gümüş kaplı altın rengi kaplı ve siyah kaplı. siyah kaplı olan Loreal Telescopic Carbon Black - yani kömür siyahı. hem dolgunlaştırma hem süper uzatma hem de asla topaklanmama özelliklerine sahip kesinlikle tavsiye ediyorum. kirpiklerim kısa renksiz ve az. yeniden kirpik yaratmışım gibi oluyor. hatta iki tek gözüme uygulayıp diğerine sürmeyip bi foto çekip koymayı düşünüyorum aradaki farkı görmeniz için.
malesef daha büyük yapamıyorum fotoğrafı en fazla bu kadar oluyor yardımcı olur musunuz
Loreal Telescopic Carbon Black (siyah kaplı olan) gözümdeki. şiddetle tavsiye ederim altın kaplı olan da aynı etkiyi veriyor
güzelim benim kirpiklerim uzun ama düm düz bende mecburen kıvırma aleti kullanıyorum ama çok kırıyo oda artk kullanmak istemiyorum ve sadece rimel kıvırsın istiyorum şu anda loreal ikili olanı kullanıyorum ama kıvırmıyo kirpiklerimi bende loreal telescopik almayı düşünüyorumda acaba bana faydası olurmu dümdüzzz senağlama
canım ikili rimeller dolgunlaşma etkisi yaratmak için. Telescopic kirpiklerini hem dolgun gösterir hem uzatır ve rimeli sürerken kirpiklerinin üstünden fırçaya taktırıp fırçayı çevirerek yukarı doğru kaldırıp, alttan da yukarı doğru zigzaglar çizerek sürersen istediğin kıvrımı yaratırsın. o kıvırma aletlerini hiç kullanamadım beceremiyorum da bi kere denedim kirpiklerimin yarısı döküldü ve canım yandı. bence bi parfümeriye git onların sana öneride bulunmasına fırsat vermeden Telescopic i denemek istediğini söyle. çünkü onların eli alışmış 1 liralık rimeli bile sana şahane gibi gösterebiliyorlar.eve getirip denediğinde malesef aynı etkiyi alamıosun. Telescopic i denediğinde farkı göreceksin.hatta denemeye giderken beyaz far sür ki daha açık görebilesin etkiyi. mesela benim koyduğum fotoğrafta ben öyle yaptım :) yani şöle sölim Loreal bi rimel fazla satmış benim bundan bi çıkarım yok neden ısrarla tavsiye ediim di mi :roflol:sositososito
Loreal Telescopic Carbon Black (siyah kaplı olan) gözümdeki. şiddetle tavsiye ederim altın kaplı olan da aynı etkiyi veriyor
givenchy phonomen i denemedinz mi kıslar ya çok memnunum fiyatı 45 ytl sizde bayılacaksınz bencee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?