bende bugün alcaktım rimel ama kararsız kaldımm yaa maybelline volume mi alsam yoksa flormar mı die cnkü flormarın yeni cıkmıs badem özlüymüş fiyatları da 10 ytl di ama almadım gıcık oldu bana satıcı:)hangisi alim sizceeee
kızlar hangi rimeli kullanıosanız kullanın sürdüğünüz zaman sağa doğru ve sola doğru sürün gerçekten farkı görceksinizşakkıdı
Kızlar bana da rimel aldığım yer, rimeli kirpik uçlarından başlayarak sürün dedi .Henüz denemedim .Ben tam tersi kirpik diplerinden başlarım , pek inanmam ama bakalım ne fark edecek.
Canım kirpik uçlarından başlayın ,sonra dipten uçlara sürün dedi .Ben bugün o şekilde sürdüm .Aslına bakarsan sürüş tekniklerine pek inanamıyorum .Güzel bir rimel nasıl sürersen sür güzel duruyor .Eski rimeller çok daha güzeldi . Eskiden kirpik ilaveli rimeller vardı ,muhteşemdi .Teknoloji gelişti artık kirpik ilavesi koymuyorlar .Yeni jenerasyon hiçbir rimelden memnun değilim .ŞenizŞenizya bende dipten bilirim. ama şöyle yaparım ben. önce aşağıya bakar fırçanın ucuyla şöyle bir uçalara gezidirim. sonra tersten tarar gibi kirpiğime sürüp ondan sonra zig zag yaparak sürerim. acaba uç derken önce dediğim gibi uçlara gezdirmeye mi demek istediŞenizkaydirigubbakcemile5
Canım kirpik uçlarından başlayın ,sonra dipten uçlara sürün dedi .Ben bugün o şekilde sürdüm .Aslına bakarsan sürüş tekniklerine pek inanamıyorum .Güzel bir rimel nasıl sürersen sür güzel duruyor .Eski rimeller çok daha güzeldi . Eskiden kirpik ilaveli rimeller vardı ,muhteşemdi .Teknoloji gelişti artık kirpik ilavesi koymuyorlar .Yeni jenerasyon hiçbir rimelden memnun değilim .ŞenizŞeniz
Son olarak max factör masterpiece (siyah kaplı olandan ) aldım .Güzel bir rimel ama yine de eski rimeller gibi değil .O rimellerin en büyük özelliği kirpik ilaveli oluşlarıydı .:1hug:
ben şimdiye kadar hiç rimel kullanmamıştım çünkü ne zaman almaya niyetlenip denesem böyle kirpikler birbirine yapışıyor, takma gibi, doğal değil, en son sırf şişesimi kabı mı artık ne derseniz çok hoşuma gitti diye bir rimel aldım ve aradığım rimeli buldum, markası "borghese" heryerde yok, büyük kozmetikçilerde filan bulunur sanırım, çok doğal kesinlikle kirpikler birbirine yapışmıyor ve abartmadan da uzun gösteriyor, çooook memnunm
fiyatı nedir acaba bilgi verirsen cok sevinirim arkadasım..
ben de sen gibi özel günler dısında kullanmayı tercih etmedim simdiye kadar da.. seni memnun ettiyse beni de eder mantıgıyla soruyorum..
şimdiden tşkler..