Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Max Factor Dramatic Look...Tek geçerim. Kirpikleri birbirine yapıştırmadan çok doğal görünüm kazandırıyor.
Suan rimmel london kullaniyorum cok guzel ama loreal de guzel.
fiyatı nedir acaba bilgi verirsen cok sevinirim arkadasım..
ben de sen gibi özel günler dısında kullanmayı tercih etmedim simdiye kadar da.. seni memnun ettiyse beni de eder mantıgıyla soruyorum..
şimdiden tşkler..
bugün flormar aldım (9YTL).. yıllardır maybelline kullanıyodum, daha kullanmadım bakalım nası olucak..
maybelline den memnundum ama değiştirmek istedim nedense..
bi dee, max factor almış bi arkadaşım da çok memnun kalmış ama bana pahalı geldi, 28 YTL..
max factor masterpiece max aldım bir kaç gün önce.Memnun kaldım ama aklım teleskopik maskarada kaldı.Aslında onu alacaktım ama reyondaki görevli max factor daha iyi deyince vazgeçtim.
Doğru seçim yapmışsın, ben de onu kullanıyorum..Hayatımda kullandığım en iyi maskara diyebilirim, aklın diğerinde kalmasın. Max factor'un maskaraları gerçekten farklı, onlar arasında en iyisi de masterpiece max...a.s.
fiyatları nekdr kızlar max factor gerçekten iyi marka ben daha önce fondotenini filande kullandım çok memnun kaldım rimelininde güzel olabiliceğini düşünüyorum..bazı arkadaşlar maybiline volume express mascarayıda önermişlersengözlerimebaksanab acaba hangisi daha iyidir ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim:dance::enbuyukkk:a.s.
Doğru seçim yapmışsın, ben de onu kullanıyorum..Hayatımda kullandığım en iyi maskara diyebilirim, aklın diğerinde kalmasın. Max factor'un maskaraları gerçekten farklı, onlar arasında en iyisi de masterpiece max...a.s.
ben meybelline volum express kullanıyorum çok memnunum,kolay kolayda akmıyor,başka bir marka kullanmıştım akınca panda gibi oldum vallaakaydirigubbakcemile3