Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben maybelline volum express kullanıyorum...
Ve çok memnunum normalde zaten uzun olan kirpiklerimi görmelisiniz bence süper tavsiye ederim.a.s.
Dışı mavi biraz tombik :)
Ysl Luxurious Mascara False Lash Effect bugun aldim surdum sanki takma kirpik takiomusum gibi durdu cok hos a.s.
evet ysl nin maskaraları zatern çoookkk güzelll. güle güle kullan canımyerimseniben
Ysl Luxurious Mascara False Lash Effect bugun aldim surdum sanki takma kirpik takiomusum gibi durdu cok hos a.s.
tatlım bu arada ysl nin rimelerinde tek sorun çabuk kuruması fırçasının bozulması. herkeste olmuyor ama bazen oluyor. zaten 6 aydan sonra atmak lazımmış bozuluyomuş rimeller. petrol türevi var ya:1hug:
tskler canim soyledigim icin zaten icinden kagit cikti haftada bi kuru bi bezle silin dio fircayi ama ben ugrasmam galiba sırnaşık şey bana dayanmazki 6 ay 2-3 ayda bi aliorum ben mascara :teytey: firca :1hug:a.s.
tskler canim soyledigim icin zaten icinden kagit cikti haftada bi kuru bi bezle silin dio fircayi ama ben ugrasmam galiba sırnaşık şey bana dayanmazki 6 ay 2-3 ayda bi aliorum ben mascara :teytey: firca :1hug:a.s.
ya gozzy ben seni çok sevdim ya gerçekten tam benim kafadansın :dance::sm_cool:
hihi sırnaşık şey iyi bakalım o zaman. tabiii oralarda ucuz al al otur dimia.s:teytey:
hihihiih sırnaşık şey vallaha oyle tatlim ordaki fiyatlari gorunce cok uzuluyorum insanlar cogu zaman bos yere biton para veriolar internetten alis verisede guvenmiolar niye bilmiorum ama sen iyiki strawberryden aliosun en azindan guzel kaliteli seyler. aslinda seninde ya burda yada amerikada yasaman gerek kesin makyaj uzmani fln olurdun :1hug:bide benim yazdigim cumlenin sonundaki fircayi niye yazdim hic haberim yok :teytey:
valla annemde öle diyo senin ne işine mühendislik diyo sırnaşık şey olsun ben hem güzel hem zekiyimnaniknanik hihihemde mütevazi süprizzzzz
massallahnazar degmesin :1hug: