Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk yakısır bana(fıkırlerınız onemlı)

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
saclarım suanda bu renk kılzar beyaz tenlıyım goruldugu gıbı saclarımı bayrama dogru boyatmayı dusunuyorum bana hangı tonlar hangı renkler yakısır sızınde fıkrınızı almak ıstıyorum sımdıden herkese tesekkur ederım

Eklentiler

• $100_2461.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 82
yaaa boyatmaaa, saçların çok güzel. niye mahvediyosunuz ki saçlarınızı? hele ki seninki çok hoş bence

saçların çok güzel canım
ancak rengi çok koyu gördüğüm kadarıyla açık renkler yaparsan yıpranır :97:
bunun dışında her renk yakışır sana bence kumral veya kahve köpüğü mü ne diyorlar o tonlardan yapmalısın ama kaşlarını da boya derim:81:

Eki Görüntüle 244749

Son düzenleme:
kızlar buda benım daha once boyattıgım renk

Eklentiler

• $228029_192558374124064_100001097091791_500379_4046623_n.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 83
kesinlikle kendi saçlarının içine kızıl at :) hem doğal durmasını istiyorsan kına sür.. senin sadece hafif hareketlenmeye ihtiyacın var. koyuluğu süper. teninde kaldırır. bence saçının eteklerine kızılımsı at böyle koyu olsun güneşte parlasın. ister kınayla istersen de açıcı kullanmadan amonyaksız boyalarda kızılı dene. saçında ne renk tutarsa onu kullan. amaç sadece hareket :)

canım sen kısa süre önce yine sormuştun, siyah mı daha iyi karamel mi diye. herkes siyahı sana daha çok yakıştırmıştı. bence de öyle...bir önceki mesajda arkadaşın dediği gibi uçlara kızıl balyaj attırırsan çok yakışır. amaç değişiklik sonuçta di mi? sakın saçını açtırıp karamel yaptırayım deme, güzelim saçlar yanabilir. bu riski göze alıyor musun? ne güzel beline kadar da uzatmışsın. yazık etme derim...

canım maaşallah çok güzelsin ve saç rengin sana inanılmaz yakışıyor.daha açık renklerin yaşını büyük göstereceğini ve doğallıktan uzaklaştıracağını düşünüyorum.koyu kızıl yapabilirsin belki boya numaralarını tam iyi bilmiyorum ama şunlar gibi

canım kızıl hıc dusunmedıgım bır renk ayrıca zahmet edıp resım ekledıgın ıcın tesekkur ederım ellerıne saglıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…