ben şu anki rengini yakıştırmadım pek size..
zemin açtırtıktan sonra istediğiniz sarı tonuna boyatsanız çok daha hoş olur diye düşünüyorum..:87:
arkadaşın ekledği naz elmas'ın tonları da yüzünüze çok yakışır ....
evet canım avrilinkini çok beğenmiştim aslında hatta burda da avriliğn birkaç fotosunu yayınlayıp fikir aldım ama arkadaşlar onun çok açık olduğunu söyleyince biraz kafam karıştı açıkçası:44:
ebrucum teşekkür ederim fotolar için bunlar ilk resimdekine biraz benziyolar sanırım dimi:)nymphadory canım o hatunun güzelliği bence ya bende o kadar iddialı durmaz sanırım:)jade teşekkürler canım.avatarda kendi fotonumu kullanıyosun saçın rengi çok güzelmiş çok beğendim
canım çok tatlısın teşekkür ederimevet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimiama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.
canım çok tatlısın teşekkür ederimevet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimiama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.
teşekkür ederim canımaslında senin saçının fotoğrafını göremedim ben son sayfada teşekkür yorumunu gördümde saçının resmi hangi sayfada bulamadım :44: o yüzden yorum yapamadımama daha 17 yaşındayım yazınca seni biraz kıskandım vallane güzel bir yaştır o yerinde olmak isterdim valla güzelim