Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

avril sarısı düşünüyordn cnm bi ara vaz mı geçtin..

evet canım avrilinkini çok beğenmiştim aslında hatta burda da avriliğn birkaç fotosunu yayınlayıp fikir aldım ama arkadaşlar onun çok açık olduğunu söyleyince biraz kafam karıştı açıkçası:44:

o hatun senden güzel degil ki durum nedir canim ? sari dimi ? :)

o hatun senden güzel degil ki durum nedir canim ? sari dimi ? :)

canım çok tatlısın teşekkür ederimevet sarı düşünüyorum yani açık rengin iddiası hoşuma gidiyor aslında.sade olmak pek istemiyorum sanki.30 una az kalmış 1 çocuk annesi olarak çokta doğal durmasamda olur dimiama işte sarının tonu çok kesin değil.sanırım memlekete gidince kendi kuaförüme gidecem hem saçlarım biraz uzar ve dinlenir o zamana kadar.yani nisanda boyatmayı düşünüyorum artık.

dogru karar bence. sonucunu da paylasirsin o zaman dimi ?! :)

mavis81 abla saçların hoşuma gitti çok tatlı geldi bana. o yüzden bu çirkin bu güzel demek istemiyorum :)

mavis81 abla saçların hoşuma gitti çok tatlı geldi bana. o yüzden bu çirkin bu güzel demek istemiyorum :)

teşekkür ederim canımaslında senin saçının fotoğrafını göremedim ben son sayfada teşekkür yorumunu gördümde saçının resmi hangi sayfada bulamadım :44: o yüzden yorum yapamadımama daha 17 yaşındayım yazınca seni biraz kıskandım vallane güzel bir yaştır o yerinde olmak isterdim valla güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…