Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

koyu renklerde yakisir, ama bence kumraldan vazgecme. platin sarisi bence seni acmamis, daha cogu da olmaz bana sorarsan, olursa daha balimsi sarilar hos olur. Naz Elmasin tarzi sana uygun bence, daha dogal görünümlü renkler yakisiyor bence.

evet canım naz elmasın ortadaki o 3 fotosu sanırım gider dimi?yani ilk halimdekine yakın tonlar bu 3 foto

evet canım naz elmasın ortadaki o 3 fotosu sanırım gider dimi?yani ilk halimdekine yakın tonlar bu 3 foto

evet olur o, son resimdeki hal de olur. zaten platin attirmissin ya, simdi bal tonlarinda bir sari yaptirirsan üzerine bence o 3. resim gibi bisey cikar. uzun sac bence de daha iyi, ama simdi halinde sekil olarak güzel ama uzun daha iyi sanki.

yorumlar için teşekkürler kızlar ilk foto sanırım en beğenilen oldu şimdilk:)) eşimde onu beğeniyordu aslında ama kuaförüm bu halinin daha iyi olacağını doğal rengin üstüne yaparsak sürekli dip boya derdin olmaz hem daha hoş olur dedi bende denedim ama açıkçası alışamadım bu renge bende

ben ilk resimdeki rengini çok begendim hatta acılınca vayy dedim ama doğal halinde çok masum duruyosun bence sarışın halin çok hoşş

peki tam olarak ne renk bu sence?yani tek renk değil sanırım dimi acaba nasıl anlatılır bu renk?

sondan bir önceki daha koyu küllü bir renk sanki şekli berbat ama rengi çok hoş geldi bana.özellikle kızıllaşan sarı istemiyorum.yıkadıkça bazı renkler turunculaşıyor maaalesef böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum

uygarcım teşekkürler o geçen yılki halim di sanırım yaşlanıyorum kızlar( çok mu değişmişim ya çokmu çirkinleştim acaba(( zaten bu arlar kilo aldım diye psikolojim altüst birde yüzüm çirkinleşti diye moralim bozuldu şimdi((

yorum yapan herkese teşekkürler kızlarson sayfada bir kaç foto yüklemiştim ordakilerde bakarmısınız özellikle 4. ve 5. fotoğraflardaki saç renkleri nasıl sizce?

cnm sarısınlık sana cok yakışmış hatta platın rengı bile düşünebilirsin?model olarakta küt saç yakıştırdım ben:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…