Arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.Makyajdan anlayanlara bir sorum olacak.çok fazla olmasa da esmer tenliyim.Geçen gün niveanın fondötenini aldım extreme resist adı.bej rengini almışım benim tenime açık kaldı.Bi ton koyu pudra alıp üzerine sürsem sorunu çözermi sizce?
arkadaşlar ben beyaz tenliyim sivilceleri kapatmak için kalıcı bi pudra önerirmisiniz?
Alix Avien Terracotta pudrasını kullanıyorum. Transparan bi pudra ve ten rengine göre uyum sağlıyor. süper bişi. bu pudrayı kullanana kadar biçok pudra denedim ama hiç birinden memnun kalmadım. inanılmaz doğal ve ipeksi bi görünümü var. Kadife gibi görünüyor yüzüm. Maske gibi durmuyor.
Clinique nin pudrasını alıcaktım ama yurt dışında 18 dolar olan pudraya türkiyede 70-TL vermek pekde akıllıca diil. Gümrük vergileri, nakliye ücreti, distribütör, satıcı mağaza karı fln derken fiyatlar uçuyo. Yurt dışında pahalı olmayan ve her kesimin rahatlıkla alıp kullandıkları markalar türkiyeye gelince kral oluyorlar.
Alix Avien Terracotta pudramı 29-TL ye aldım. Yerli bir marka ve bana göre birçok yabancı markadan kaliteli.
esteticaacım cilt tipini öğrenebilirmiyim? bu pudrayı çok merak ediyorum....daha öncede duymuştum baya övmüşlerdi.....benim cildim kuru..... ne kadar nemlendirici sürsemde pudralar yüzümde kötü duruyo....biçogunu denedim ama hep böyle oluyo..... bide bunu denemek istiyorum.....senin cilt tipin nedir?
iyiki almamışsın clinique.Bir süre önce Almost powder ını aldım 2 aydır dolapta duruyor.Hem dokusunu begenmedim hem sivilcelenme problemi yaşadım.Bir de üstüne 72TL vermişliğimle kaldım.((
esteticaacım cok teşekkür ederimm.....benim de çok hassastır cildim....her ürünü kullanamıyorum....hemen reaksiyon veriyo cildim..... cok saol canım....ilk fırsatta denicem bu pudrayı....cildim cok cok acık bugday....bana da sanırım 1 numarası gider demi?
Cnm benim çok geçmiş olsun. kız kardeşimde vardı clinique in pudrası. hediye gelmişti ona.. bende kullanmıştım sivilce olmamıştı. belkide 2 kez kullandığım için yapmamıştır. ama kardeşimde de sivilce olmamıştı. çok pahalı olduğu için tercih etmedim. aynı kalitede ve daha uygun fiyata türk ürünleri varken. neden paramı sokağa atiim ki?? sonuçta kolay kazanmıyoruz.
Bu arada sana 2 ürün önerebilirim. Bende sivilce yapmadılar ve dokusu etkisi müthiş.
1) Cecile Invisible Wet & Dry Powder
2) Alix Avien terracotta transparan pudra. ( bendeki 1 numarası, süt beyazı ve çok koyu ten rengi sahip olmayan herkeze uygun, zaten cilt rengine göre uyum sağlıyo) opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?