• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Ben de Clinique Karışım Yüz Pudrası No:3 kullanıyorum.
Çok memnunum..
01331380402.jpg

Son düzenleme:
şu ömrü hayatım da hah şu benim fondotenim daha değiştirmeyeceğim dediğim bi ürün olmadı her şeyi kullandım flormar lorial mac sieseido bella pier avon yaw ne zaman bulucam seni bennnnkötükedihüso

mac studio fix kullanıyorum pek memnun değilim kapatıcılığı iyi fakat sivilcelenme yapıyo fazlası ile.

Arkadaslar yaa ben gecenlerde Bi Akrebamdan duydum cok eskiden annemlerin ceyiz sandiginddan eksik olmayan vede cok cok iyi kapatan yüzü Porcelen gibi yapan bi Fondöten varmis.Cok ünlüymüs bu Fondöten herkes onu kullanirmis.Ama adini bilmiyorum yaa yardimci olursaniz ne mutlu bana yaa.

Kesinlikle "sensai kanebo" total effect pudrası harika zaten tüm makyaj ürünleri nemlendirici ve ipek içeriyor. Kapatıcılığı da mükemmel..ıpek gibi gerçekten. Verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Yalnız refil olarak satılıyor 90 civarı...

Clinique Almost Powder dan kaynaklı sivilce problemi:(

Yardımmmmmmmmmmmm lütfen:(((
2 hafta önce buradaki övgüleri okuyup Clinique Almost Powder ı aldım.ılk günler memnun kaldım.Kapatması dokusu hoşuma gitti ama son 1 haftadır deli gibi sivilce çıkmaya başladı yüzümde:((( Bir haftada 8 sivilce olacak bişi değil.Pudramın dışında yeni olarak yüzüme kullandığım yeni başka hiçbir ürün yok.Hepsi uzun süredir kullandığım şeyler.Adet dönemim falan da değil:( Beslenmem yüzyıllardır aynıdır az yağlı yerim:(Tek yenilik yeni aldığım pudra :( Merak ettiğim bu pudradan alıp sivilce problemi yaşayanlar var mı aranızda.Paylaşırsanız sevinirim :(

Son düzenleme:
Max factor'ün mineralli doğal pudrasını kullandım memnun kalmadım. Şuan Loreal True Match kullanıyorum. Mükemmel diyemem ama denediğim en başarılı pudra.

yağlı bi cildim var ve beyaz tenliyim shiseido pureness matifying compact kullanıyorum gerçekten çok iyi matlaştırıyor yağlı ciltler için ideal bence. beyaz tenliyim ve tenime uygun rengi de kulaylıkla bulabiliyorum.

yağlı bi cildim var ve beyaz tenliyim shiseido pureness matifying compact kullanıyorum gerçekten çok iyi matlaştırıyor yağlı ciltler için ideal bence. beyaz tenliyim ve tenime uygun rengi de kulaylıkla bulabiliyorum.

hangi numaasını kullanıyosun canım ben de de aynından var ondan sordumduzemuszemus

ben de 20si ton koyusu olan.10u alıcaktım ben de sevildeki kadın vermedi koyu daha iyi olmuş al işte tenime koyu kaldı ..anlamıyorum şu satıcıların mantıgını:olmaz:

sevildekiler felaket ya ben zorunda kalmadıkça ordan bişey almamaya bakıyorum artık müşteri misin dilenci misin belli değil çok saçma davranıyorlar.

arkadaşlar ben mac studio fix kullanıyorum kapatıyo gayet güzel ama daha kalıcı bişe almak istiyorum ya tazelemek gerekmese :uhm: yardım pls vereliniortak

bebişlerrrr shiseido pureness aldım ben 10 numarasınıı:):) cokkkkkkkkkkkk begendımmmm tekın acarda 58tl..mutlaka tavsıye ederımm kızlarrrr..cok yaglı bi cildim var bebek gbı olduuuuuuuuuuu..parlama yok..

Benimde cildim yağlıdır , sivilce yok ama parlar. Bende alim şu pudradan. Ahh ahh gene bir şeyler alıyorum.... Makyaj topiclerine girmesem mi nelaelaelaelaelae

bende max factor creme puff kullanıyordum ama şimdi mac studıo fix kullanıorum . mac tan çokk memnunum tavsiye ederim

Back