Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Çok uzun bir aradan sonra foruma yeniden dönüş yaptım :) Aydın'dan memleketim olan Ankara'ya taşınır taşınmaz kendimi alışverişe verdim sanırım hayatımın pudrasını ya da pudralarını buldum :) 1. Clinique Almost Powder , 2. Alix avien terracota pudra 1 numara (tüm ten renkleriyle uyumluymuş duyduğumda inanmadım ama gerçekten işe yarıyor ) Clinique ile kıyaslanmaz tabi ki ama kapatıcılığı gerçekten mükemmel hele ki altına güzel bir bb krem ya da fondoten kullanırsanız , bir pudranın bu kadar doğal olup da kapatıcılık özelliğinin bu denli harika olabileceğini hiç düşünmemiştim :) Alix avien'e gelirsek yine fondoten ve aydınlatıcıyla desteklendiğinde günlük kullanım için çok çok hoş duruyor kapatıcılığını da gayet beğendim. Ürün araştırmasında olan arkadaşlara şiddetle bu iki pudrayı tavsiye ediyorum :) Sevgili alaraey denemediysen daha önce Clinique'i dene derim :)

max factor creme puff 1 numara ıkıncı alıx avıen terracota ben 2 numarasını aldım vee uygun ama kalıtelılerle aynı etkıyı veren catrıne arley...

alix alien terracota pudra çok öneriliyor
en kısa zamanda denemek istiyorum elimdeki pudralar bitince
son zamanlarda alan arkadaşlara soruyorum
fiyatı ne kadar ??

Ben mineral pudra denemek istiyorum.sivilce problemim var.cok hafıf bısey ıstıyorum.sizin bir oneriniz var mi?

İnnovanın transparan pudrasını yıllardır kullanıyorum. Beyazlaşmayı sevdiğim için tercih ediyorum. Zaten adı üstünde transparan olduğu için kapatma özelliği az ve sağlıklı bi ciltte etkili. Cilt problemi olmayan ve beyaz, parlak ve canlı görünmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Ben fondoten kullanmıyorum, sadece bu pudrayı kullanıyorum. Hem doğal, bitkisel bi ürün hem de yüzde maske gibi durmuyo.

Son düzenleme:
cildim yağlı ve sivilceli kurutucu özelliği olan pudra istiyorum ne önerirsiniz kızlar???

umarım çok pahalı değildir gittiğimde bakıcam :)
biraz pahalı canım ben aldığımda 60tı şimdi dahada pahalanmıştır blki bilemiyorum
clinique de bak
orda da vardır büyük ihtimal aradğn özellkte pudra

biraz pahalı canım ben aldığımda 60tı şimdi dahada pahalanmıştır blki bilemiyorum
clinique de bak
orda da vardır büyük ihtimal aradğn özellkte pudra

o kadar para veremem kiiiii watsonstan veya gratisten olabilir ama mesela

o kadar para veremem kiiiii watsonstan veya gratisten olabilir ama mesela
kurutucu özellkte istediğin için onu önerdm canım
daha uygun arıyorsan max factor un ve alix alien in pudralarıda güzel

kurutucu özellkte istediğin için onu önerdm canım
daha uygun arıyorsan max factor un ve alix alien in pudralarıda güzel

avonunkini kullanıyodum o da güzel ama sıkıldım artık ondan değişiklik istiyorum kurutucu özellikte de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…