Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim.
Meme protezi ameliyatına karar verdim vereli kadınlar kulübünde sanırım 100 topic falan okudum. Siz beni tanımıyorsunuz ama ben biçoğunuzu tanıyor gibiyim Çok yararlı yorumlar var, dürüstlüğünüz ve paylaşımlarınız için teşekkürler
Ben Bursa’ da ameliyat olucam, Bugün ilk görüşmemi Mesut Özcan ile yaptım, yaşı dolayısıyla deneyimi insanı rahatlatıyor. Ama daha 4 kişiyle görüşeceğim. Doktorumu kesinleştirmedim. Tavsiyeniz varsa alırım vallahi.
Boyum 164, kilom 52, üst tarafım kemikli, h&m in 2 beden büyüten double push up sutyenlerini kullanıyorum, 36B, 75B diye de geçiyor sanırım.
Dans ediyorum, bu sutyeni taktığımda görüntü süper ama biri çarptığında yaralanıcak diye korkuyorum
Doğal bir görünüm istiyorum. Doktora da söyledim. Bir mememe 275, diğerne 250 takmayı uygun gördü. Asimetrim var çünkü.
E bir de damla mı yuvarlak mı sorusu var kafamda. Damla mı yuvarlak mı arkadaşlar? Yardım ediiiin
Mentor mü, naturelle mi sorusuyla yerli yabancı forumları taradım. İkisini kıyaslayanlardan büyük çoğunluk, naturelle’ in daha yumuşak ve doğal olduğunu söylemişler. Ben de memenin biraz bıngıl bıngıl olması gerektiğini düşünüyorum. Yani plajda uzandığımda iki el bombası yerine yayılan iki meme daha iyi hissettiricektir.
Bir de asimetriden ölesiye korkuyorum. Alman bir model var, memelernin biri Şam’a, öbürü Bağdat’ a bakıyo, maazallah..
Siz neler düşünüyorsunuz? Hangisini taktırmalıyım? Mentor, naturelle derken kafam yanıcak, gidip Pamela Anderson memesi yaptırıcam sanırım
Masaya yatmışken biraz belli mi olsa acaba?