- 19 Ocak 2016
- 225
- 180
aynen ben deben resim isterim çünkü hem çok korkuyom hemde yaptrmak istyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben deben resim isterim çünkü hem çok korkuyom hemde yaptrmak istyom
bende 11 şubata gün aldım ama hiçbir fikrim yok bana da yollar mısınızekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
araştırma hastaneleri ucuz diyorlar doğru muBağcılar eğitim araştırma da özgür pilanci
Merhaba, puturlu olanlarda kapsül oluşma riski daha az oluyormus. Bu sebeple doktorlar daha çok tercih ediyor.merhaba düz veya pütürlü protezlerin avantaji negatifi ne olabilirki? bana hangisi uygun olur diye nasil ögrenebilirim?
Canm bnde 20 ocakta amlyat oldm ekol fatih bey ve çok memnunm...çok araştrdm fatih bey bana güven verdi ve pişman değlm..bende 11 şubata gün aldım ama hiçbir fikrim yok bana da yollar mısınız
geçmiş olsun şu anda nasılsınız ağrı sızı vs beni en çokta onlar korkutuyor fatih bey hangi hastanedeCanm bnde 20 ocakta amlyat oldm ekol fatih bey ve çok memnunm...çok araştrdm fatih bey bana güven verdi ve pişman değlm..
Tşkr ederm daha iyiym canm protez ve dikleştirme amlyatı oldm ben..aģrı 3 gün falan oldu ama dayanlmcak bi aģrı değl..korkma :))fatih uygur izmr ekolde.bir hafta sonra daha rahat oluyorsnz...geçmiş olsun şu anda nasılsınız ağrı sızı vs beni en çokta onlar korkutuyor fatih bey hangi hastanede
hmm keşke adana da olsaydı...3 gün ise katlanırım çünkü benim 1 hafta sonrasında işe dönmem lazım artı bensiz uyuyamayan bir kızım var benim bende de hem protez hem dikleştirme olacak hangi gün olacağı salı günü belli olacak inşallah.ikisi bir arada olunca izi nasıl oluyor ters T değil miTşkr ederm daha iyiym canm protez ve dikleştirme amlyatı oldm ben..aģrı 3 gün falan oldu ama dayanlmcak bi aģrı değl..korkma :))fatih uygur izmr ekolde.bir hafta sonra daha rahat oluyorsnz...
Ters T ve meme ucu etrafı dikiş izi oluuor..bnm daha bantli dikişler pazartsi çıkcak.doktorum 1 yıl içnde izlern iyice azalacağni soyledi ..hmm keşke adana da olsaydı...3 gün ise katlanırım çünkü benim 1 hafta sonrasında işe dönmem lazım artı bensiz uyuyamayan bir kızım var benim bende de hem protez hem dikleştirme olacak hangi gün olacağı salı günü belli olacak inşallah.ikisi bir arada olunca izi nasıl oluyor ters T değil mi
Merhaba bugün doktorla görüştüm lolipop kesi olacağını kas üstü yuvarlak mentör marka protez kullanacağını,izler konusunda elinden geleni yapacağını söyledi bakalım hayırlısıTers T ve meme ucu etrafı dikiş izi oluuor..bnm daha bantli dikişler pazartsi çıkcak.doktorum 1 yıl içnde izlern iyice azalacağni soyledi ..
Merhaba cnm.aynen benm dikişlerm.de o şekilde.izler çok ince..1 yıl gbi bi sure snra yok denecek kadr azalr dedi doktorum..Merhaba bugün doktorla görüştüm lolipop kesi olacağını kas üstü yuvarlak mentör marka protez kullanacağını,izler konusunda elinden geleni yapacağını söyledi bakalım hayırlısı
Sizin protez kaç cc birde damlamı yuvarlak mıMerhaba cnm.aynen benm dikişlerm.de o şekilde.izler çok ince..1 yıl gbi bi sure snra yok denecek kadr azalr dedi doktorum..
Canm benm 325 cc mentor yuvarlak plus profile.üstler boştu benm damla olmaz dedi yuvarlak kullanmamz lazm ddi.+dikleştirme var benm biliyosn..sana kaç cc kullanlcakSizin protez kaç cc birde damlamı yuvarlak mı
Evet aynen benimde öyle olacak cc doktor siz Nasıl isterseniz öyle yaparız dokunuz var nasılsa dediCanm benm 325 cc mentor yuvarlak plus profile.üstler boştu benm damla olmaz dedi yuvarlak kullanmamz lazm ddi.+dikleştirme var benm biliyosn..sana kaç cc kullanlcak
Mentor ve yuvarlak olacağı kesin zaten ha birde benimki kas üstü olacakmış hangisi daha az acı veriyordu kas altımı,üstümü şu cc olayına bi türlü aklım ermiyor aynı cc herkeste farklı duruyor
Ayni olcak ozaman memişler :)))))
Kas ustu agrisiz, en kolay atlatilani :)Mentor ve yuvarlak olacağı kesin zaten ha birde benimki kas üstü olacakmış hangisi daha az acı veriyordu kas altımı,üstümü şu cc olayına bi türlü aklım ermiyor aynı cc herkeste farklı duruyor
Oo süper o zamanKas ustu agrisiz, en kolay atlatilani :)
1 haftada kol hareketlerin eskiye doner