- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
arzum,çok teşekkürler.harika olmuş memişlerim.güle güle kullan.resimleri görünce,hemen yarın ameliyat olasım geldi. sana birkaç soru aormak istiyorum.meme ucu asimetrisinden ameliyat olmuşsun.bu durum neden oldu? sende dikleştirme varmıydı?okudum forumu ama kim ne olmuştu,şu an kafam karıştı.birde,benim fazla kilolarım var,ameliyattan sonra zayıflarsam,memelerde deforme olur mu?
Teşekkür ederim
Ameliyattan önce meme ucu asimetrim vardı,yani bir meme ucum hafiften aşağıya ve dışarıya doğru bakıyordu.Memeler büyüyünce bu sorun daha belirgin oldu ve beni ciddi anlamda rahatsız etti.Dışarıdan bakan biri bu durumu anlamıyordu,ancak söylediğim zaman d,kkatli bakınca anlıyordu fakat benim için önemli olan benim rahat etmemdi..Bu durumu doktorum ile paylaştım,bu durumun herkesde belirli ölçülerde olduğunu söyledi.Çoğu insan farkında bile değil bu durumun.Nasıl bir ayağımız diğer ayağımızdan farklı ise,bir gözümüz diğer gözümüzden farklı ise göğüste öyleymiş.
Velhasıl doktorumuz zar zor ikna ettim ve tek meme ucumdan ameliyat oldum.Sağ meme ucu diğer meme ucunun hizasına taşındı,eşitlendi..Durum budur
Ameliyat sonrası çok kilo alıp vermeyi önermiyor doktorlar.Eğer ciddi kilo alıp verme durumun varsa ideal kiloya gelip öyle ameliyat olmanı öneririm.Fakat ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermemen gerek canım