Hangi Ped ??

Hangi ped?

• Kotex

OY: 0 0,0%
  • Molped

• Sleepy

• Ankete Katılan
    1
bende molped'ten çok memnunun,günlük pedin zararlı olduğunu duymuştum ama akıntı olunca mecburen kullanıyoruz,kotex in pedi iyi değil ama günlük ped te 1 numara olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

bende yıllardır orkid kullanıyorum ve memnunum. ilk 2 gününde orkid sonra scarlett kullanıyorum. en son bitiminde ise 1-2 gün scarlett günlük ped kullanıyorum.
scarlettin gece boyuda güzel. ilk gün çok geldiği için onu kullanmaya başladım.
molpedi çok merak ediyorum orkid bitince alıp deneyeceğim.
kotex de kullandım fena değildi.

Ben Kotex kullanıyorum, pamuklu olduğu için. Diğerleri özellikle reglin son günlerinde çok kaşıntı yapıyor. Günlük ped kullanmıyorum, öyle aman aman bir akıntım olmuyor zira.

bende hep orkid kullanıorm süper hiç geçirmior ama son günlerde mesela azaldığnda dln çok haşur huşur edior nefret ediorm ondan kotex denedm bnde azaldığnda kotex kullanıorm o pamuklu çok gzl ama emiciliği az günlük ped de kullanıorm akıntım fazla oluor.

ben watsonsun pedini kullanıyorum çoook memnunum tamamen pamuklu ve kotexde güzel heryerde bulabiliyorsun

İlk gün yani çok yoğun olduğu zaman Orkid koyuyorum, diğer günlerde ise Kotex çünkü çok rahat adeta yok gibi Orkid'i ise 3-4 gün kullanırsam koku ve tahriş yapıyor. Günlük pedde de Kotexçiyim ultra ince pedleri var günde 1-2 kere değiştirerek kullanıyorum napayım çok akıntım var yumurtlama günleri değil sadece her gün

bende günlük ped olsun normal olsun orkid kullanıyorum çok da memnunum

Kotex kullanıyorum kaşıntı yapmıyor kesinlikle rahat günlük olarakta orkid daha rahat oluyor çünkü diğerleri katlanıyor şeklini çabuk bozuyor

benimde ilk 3 gün çok yoğun gelir diğer 3 gün azalır ama ben ne olursa olsun orkid geceden vazgeçmem
çamaşırıma hiç çıkmıyor çok iyi koruyor...

ben yıllardır molpet kullanıyorum cok memnumum gunluk pede gelınce evet zararlıymıs mantar vs hastalıklar olusturuyomus

Molped ;sizdiriyo

Orkid:yuruyunce rahatsiz ediyor ses cikariyo

Kotex:yumusacik ama kayiyor

Kotex iyi ya yinede

Angels secret kullanıyorum içinde anion kartuş var bakteri üretmiyor ve süper emici. alerjide yapmıyor. mucize ped bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…