• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi ped

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslardikisi olanlr dogumdan sonra hangisini kulandi yurt disinda olanlar ben kizidma bir tane aldim kulandim ama dikisime yapisti hangisi daha iyi paylasirsaniz sevinirim

dogumdan sonra ilk hasta bezi kullanmayı düsünüyorum bebek bezini nasıl tuttuuracaksınız ic camasırından kayar rahat olurmu acaba kullanmak

bende almıştım doktorum görmüştü hastanede bunları önermiyoruz dedi ve bana bir top kesiliğ hazırlanmış sargı bezi verdi içlerinde pamuk vardı ped gibi yapılmıştı hemşireler ellerinde yapıyor sonra evdeki bitmişti ve ben gittim aldım öyle yaptım dikişlerimde hemen düştü..

ilk gün hastanede hasta bezi kullandım sonra hastaneden içi pamuklu kalın ama yumuşak pedler vermişlerdi onu kullandım ama kanama yoğun olunca 2 günde bitti bende normal pede döndüm
hiçbir sorunumda olmadı şu kotex çok övüyolrar pamuksu filan diye ondan deneyebilirsin

ben de bebek bezi kullandım.hasta bezini kullanma düşüncesi hiç hoşuma gitmemişti.bebek bezi kaymıyor merak etmeyin.gayet emici,ben rahat etmiştim.gerçi benim öyle çok yoğun bir kanamam olmadı.çok az kullandım.sonra normal pede geçtim.

doğum yaptıktan sonra 3 gün filan hasta bezi kullandım sonra normal pedlere geçtim.dikişlerimde kplay düştü .hasta bezi gayet kullanışlı oluyor .hatta doğuma gittiğimde normal pedlerden almıştım hastanedekiler hasta bezi almamı söylediler.

bnde orkid denedim bnce kiç ii deil neden derseniz:mavi koruma bölgeleri var diolar hiçde koruması yok bnce en iyi emici sızdırmayan pedler evy lady ve kotex ya sizler hangi ped markasını kullanıyorsunuz?

Back