Trendyoldan 2-3 alışveriş yaptım ama ı ıh, olmadı. Beğenmedim.
Özellikle hot couture ile 212 nin kalıcılığı muhteşem. Saatler değil günlerce kalıyor. Ama fiyatlar da ona göre muhteşem tabi..
Diğerleri biraz daha yoğunluğu az, eau de toilette ürünler. Ama yine de günü çıkarıyorlar. Bazen fularıma falan sinince birkaç gün sonra fularda hala kokusunu alabiliyorum.
Bir de bu tip sitelerde seyahat boylar çıkıyor ara ara. 20 ml 20 lira gibi fiyatlara. Yakalarsam merak ettiğim parfümlerin bu boylarını alıyorum. Böylece test etmiş oluyorum. Beğenirsem devamını alıyorum. Bu yöntemi de tavsiye ederim.
Hangi site bu, burdan link yasaksa rica etsem mesaj olarak atabilir misin.
Kokular kalıcıysa almak isterim bende.
Netten 3 gün önce orjinal diye aldığım parfümün bile şuan orjinalliğinden emin değilim.
Hot cou. yu kullandım, beğendiğim de bir koku
ama onu netten almamıştım.
Sanırım ben netten aldığım zaman yoğunsuzluğundan dolayı
güven kaybediyorum :)
Çünkü yerinden aldığım zaman böyle bir sorun yaşamıyorum.
Evet netten aldıklarım da kıyafette kalan kokular ama
tenimde uçuyor.
mesela bu chloe yu geldiginde bileğime sıktım, uçtu gitti.
Bende direk kıyafetin üstüne sıkıyorum mecburen.
Test yöntemini de beğendim, çok mantıklı.
Bir daha netten alırsam kesinlikle böyle yapacağım.
cosmeticcheck sitesinden aldığınız parfümün orjinal olup olmadığına raf ömrünün dolup dolmadığına bakabilirsiniz..
nette satılan parfümler orjinal olsa bile bazen raf ömrü dolmuş oluyor ne yazık ki..
Her parfümün tende kalıcılığı daha azdır zaten. Ter en büyük etken bunda. Bir de kendi üzerimizdeyken alışıyoruz kokuya. Kalıcı değilmiş gibi geliyor. En mantıklısı, yanında kim varsa eş sevgili arkadaş falan belli aralıklarla kendini koklatmak
Parfüm bence de tene sıkılır. Her tende farklı olur çünkü. Ordan kıyafete de bi şekilde geçiyor zaten. Bir de saçta çok kalıcı olur. Saç fırçasına bir kez fıslatıp saçını fırçalarsan koku bütün gün hareket ettikçe ortalığa dağılacaktır.
İşte sorun burada netten alınan parfümde bence.
Ben eminim ki Chloe uçucu bir koku değil.
Parfümeri den bizzat almış olsaydım bileğime de sıksam
uçup gitmeyecekti.
Netten alıncaNooption unun dediği gibi raf ömrü neredeyse bitmiş ürünler gönderiliyor.
İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.
50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.
Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.
Olabilir tabi. Ama dediğim gibi bana denk gelmedi. Kutularını attım ama birini ablama hediye etmiştim. O kutu atmaz. Bir ara kontrol edeyim raf ömrü konusunu. Aklıma takıldı şimdi.
Bizde de kargolar danışmaya geliyor, indim parfümü aldım
kutusunu o an attım, nasıl olsa iade mümkün değil diye.
Nooption yazınca pişman oldum. Bende bakardım
Victoria's secret da indirim var vücut losyonu ve spreyi set olarak alabilirsin kokuları harika. Şiddetle tavsiye ederimAcil öneriye ihtiyacım var. O yüzden buraya konu açmak istedim. Kusura bakmayın şimdiden
Anneme doğum günü hediyesi parfüm almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı ve güzel parfümler avonda var diye biliyorum. Yalnız kokuları hakkında bir fikrim yok. Çoğu bayan avon ürünlerini kullanıyor.
Annem çiçeksi kokuları çok sever.
Hangisini önerirsiniz??
Çok teşekkür ederim
Bizde de kargolar danışmaya geliyor, indim parfümü aldım
kutusunu o an attım, nasıl olsa iade mümkün değil diye.
Nooption yazınca pişman oldum. Bende bakardım
Ay şişelerin üstünde varmış kodlar. Görebildiklerime baktım. Sıkıntı yok. Morhipo ve markafoniden parfüm almaya devam. Ekran görüntülerini de koyuyorum şimdi, aklında soru işareti kalmasın.
Eki Görüntüle 1801602 Eki Görüntüle 1801603 Eki Görüntüle 1801605 Eki Görüntüle 1801606
Ben yapamadım yaa, yanlış mı giriyorum anlamadım.
Benimki nede bakabilirmisin rica etsemEki Görüntüle 1801613 Eki Görüntüle 1801614
BURBERRY ClassicAcil öneriye ihtiyacım var. O yüzden buraya konu açmak istedim. Kusura bakmayın şimdiden
Anneme doğum günü hediyesi parfüm almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı ve güzel parfümler avonda var diye biliyorum. Yalnız kokuları hakkında bir fikrim yok. Çoğu bayan avon ürünlerini kullanıyor.
Annem çiçeksi kokuları çok sever.
Hangisini önerirsiniz??
Çok teşekkür ederim
Ay şişelerin üstünde varmış kodlar. Görebildiklerime baktım. Sıkıntı yok. Morhipo ve markafoniden parfüm almaya devam. Ekran görüntülerini de koyuyorum şimdi, aklında soru işareti kalmasın.
Eki Görüntüle 1801602 Eki Görüntüle 1801603 Eki Görüntüle 1801605 Eki Görüntüle 1801606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?