Hangi Parfüm?

Parfümerilerde "Cecile - İris" olanını kullanıyorum hoş bir kokusu var, herkes sorar parfümün ismini, fiyatı da uygun. Deodorant'la birlikte veriyolar. Bir fikir olarak aklınızda bulunsun :)

Hot cou. yu kullandım, beğendiğim de bir koku
ama onu netten almamıştım.

Sanırım ben netten aldığım zaman yoğunsuzluğundan dolayı
güven kaybediyorum :)
Çünkü yerinden aldığım zaman böyle bir sorun yaşamıyorum.

Evet netten aldıklarım da kıyafette kalan kokular ama
tenimde uçuyor.
mesela bu chloe yu geldiginde bileğime sıktım, uçtu gitti.
Bende direk kıyafetin üstüne sıkıyorum mecburen.

Test yöntemini de beğendim, çok mantıklı.
Bir daha netten alırsam kesinlikle böyle yapacağım.

Hangi site bu, burdan link yasaksa rica etsem mesaj olarak atabilir misin.
Kokular kalıcıysa almak isterim bende.

Netten 3 gün önce orjinal diye aldığım parfümün bile şuan orjinalliğinden emin değilim.

cosmeticcheck sitesinden aldığınız parfümün orjinal olup olmadığına raf ömrünün dolup dolmadığına bakabilirsiniz..
nette satılan parfümler orjinal olsa bile bazen raf ömrü dolmuş oluyor ne yazık ki..

Her parfümün tende kalıcılığı daha azdır zaten. Ter en büyük etken bunda. Bir de kendi üzerimizdeyken alışıyoruz kokuya. Kalıcı değilmiş gibi geliyor. En mantıklısı, yanında kim varsa eş sevgili arkadaş falan belli aralıklarla kendini koklatmak

Parfüm bence de tene sıkılır. Her tende farklı olur çünkü. Ordan kıyafete de bi şekilde geçiyor zaten. Bir de saçta çok kalıcı olur. Saç fırçasına bir kez fıslatıp saçını fırçalarsan koku bütün gün hareket ettikçe ortalığa dağılacaktır.

Evet bazen değil genellikle böyle olduğuna inanıyorum :)
Çünkü netten aldıgım koku kesinlikle orjinal değil gibi.

Parfümeri den aldığın ile arasında inanılmaz bir yoğunluk farkı oluyor.

Ki 400 liralık parfümü netten 100 e alsam
zaten böyle bir beklentim olmaz. bunu göze alarak almış olurum.

İşte sorun burada netten alınan parfümde bence.

Ben eminim ki Chloe uçucu bir koku değil.
Parfümeri den bizzat almış olsaydım bileğime de sıksam
uçup gitmeyecekti.

Netten alınca Nooption unun dediği gibi raf ömrü neredeyse bitmiş ürünler gönderiliyor.

Little black hafif cicek kokar
Today cicek bahçesi gibi kokar kokusuda kalıcıdır.Ben anneme today almıştım.sana da oneririm

Olabilir tabi. Ama dediğim gibi bana denk gelmedi. Kutularını attım ama birini ablama hediye etmiştim. O kutu atmaz. Bir ara kontrol edeyim raf ömrü konusunu. Aklıma takıldı şimdi.

İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.

Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.

calvin k kokusu hariikaaa bende onu kullanıyorum

Olabilir tabi. Ama dediğim gibi bana denk gelmedi. Kutularını attım ama birini ablama hediye etmiştim. O kutu atmaz. Bir ara kontrol edeyim raf ömrü konusunu. Aklıma takıldı şimdi.

Bizde de kargolar danışmaya geliyor, indim parfümü aldım
kutusunu o an attım, nasıl olsa iade mümkün değil diye.
Nooption yazınca pişman oldum. Bende bakardım

Victoria's secret da indirim var vücut losyonu ve spreyi set olarak alabilirsin kokuları harika. Şiddetle tavsiye ederim

annem avonun soft musk adlı parfümünü çok seviyor hafif baş ağrıtmayan tarzda tam anne işi

Kokusunu nasıl bulursunuz bilmiyorum da doldurma aldığım parfümün avondan aldığım parfümlerden daha kalıcı olduğunu farkedince avondan almayı bıraktım.

Defacto dan excellent diye bir parfüm aldım, bayıldım kokusuna. Ama kalıcı değil. Aynı kokunun kalıcısının başka markalarda olanı varsa parası neyse veririm sorun değil

Bizde de kargolar danışmaya geliyor, indim parfümü aldım
kutusunu o an attım, nasıl olsa iade mümkün değil diye.
Nooption yazınca pişman oldum. Bende bakardım

Ay şişelerin üstünde varmış kodlar. Görebildiklerime baktım. Sıkıntı yok. Morhipo ve markafoniden parfüm almaya devam. Ekran görüntülerini de koyuyorum şimdi, aklında soru işareti kalmasın.

BURBERRY Classic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…