Hangi Parfüm?

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Acil öneriye ihtiyacım var. O yüzden buraya konu açmak istedim. Kusura bakmayın şimdiden
Anneme doğum günü hediyesi parfüm almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı ve güzel parfümler avonda var diye biliyorum. Yalnız kokuları hakkında bir fikrim yok. Çoğu bayan avon ürünlerini kullanıyor.
Annem çiçeksi kokuları çok sever.

Hangisini önerirsiniz??
Çok teşekkür ederim

Mor şişeli bi parfüm var yıllardır kullanırım adını bilmem

Avon'un bir tek Soft Musk'ını seviyorum, çok hafif güzel bir kokusu var, genelde yaz aylarında günlük olarak kullanırım

Avon'un parfümlerini pek sevmiyorum.
Tek sevdiğim Far Away.
Onu da eşim çok sevdiği için seviyorum :)

Purblanca, scent essence (blooming lotus) birde yeni çıktı o da güzel ımari diye. Incandessence de var

İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.

Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.

Hangi site bu, burdan link yasaksa rica etsem mesaj olarak atabilir misin.
Kokular kalıcıysa almak isterim bende.

Netten 3 gün önce orjinal diye aldığım parfümün bile şuan orjinalliğinden emin değilim.

Parfüm ten rengine göre alınmalıdır.Esmer tenlilere farklı ,beyaz tenlilere farklı parfüm yakışır.Her parfüm her tene gitmez.

ıncandessence güzel annen sever çiçeksi hoş avonun favori parfumlerinden. purcev var bde

Hangi site bu, burdan link yasaksa rica etsem mesaj olarak atabilir misin.
Kokular kalıcıysa almak isterim bende.

Netten 3 gün önce orjinal diye aldığım parfümün bile şuan orjinalliğinden emin değilim.

Morhipo ve markafoniden alışveriş yapıyorum ben sadece. Güvenilir sitelerdir. İkisi de çok sevdiğim parfümler. Yaz için kullandıklarım.

Bir de givenchy hot couture, calvin klein downtown, 212 sexy ve diesel loverdose kullanıyorum. Bunları da kış için tavsiye ederim. Hot couture ve 212yi ucuz bulmak pek mümkün değil ama...

İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.

Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.

o siteler geç gönderiyor ama bakıcam akşam eve gidince
çok teşekkür ederim.

Chloe Love alayım dedim baktım çok pahalı burda okuduğum bir yorumdan etkilenip emotion love aldım harbi çok benziyo aynı nerdeyse

Evet bende trendyol dan 3 gün önce Chloe nin parfümünü aldım ama kalıcı bulmadım pek.

Bundan öncede boyner den C.klein almıştım onda da kalıcılık anlamında tereddüt etmiştim.
Fiyat olarak herhangi bir uygunlukta söz konusu değildi.
Netten alınca sıkıntı yaşıyorum sanırım.

Onun için aldığın siteyi merak ettim, teşekkür ederim önerilerine bakıcam.

Trendyoldan 2-3 alışveriş yaptım ama ı ıh, olmadı. Beğenmedim.

Özellikle hot couture ile 212 nin kalıcılığı muhteşem. Saatler değil günlerce kalıyor. Ama fiyatlar da ona göre muhteşem tabi..

Diğerleri biraz daha yoğunluğu az, eau de toilette ürünler. Ama yine de günü çıkarıyorlar. Bazen fularıma falan sinince birkaç gün sonra fularda hala kokusunu alabiliyorum.

Bir de bu tip sitelerde seyahat boylar çıkıyor ara ara. 20 ml 20 lira gibi fiyatlara. Yakalarsam merak ettiğim parfümlerin bu boylarını alıyorum. Böylece test etmiş oluyorum. Beğenirsem devamını alıyorum. Bu yöntemi de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…