Hangi Parfüm?

aa süper markafoniye güvenemiyordum hiç..

Ben çoğunu ordan almışımdır. Sen deyince aklıma takıldı ama sorun çıkmadı. Yalnız geçen ağustosta boynerden eşime aldığım parfümün 4 ayı kalmış. Orda yemişim kazığı. Bundan sonra alırken önce check edicem

ya hiç sorma bende geçen sene boynerden almıştım tabi o zaman bilmiyordum bu kontrol işini öğrendikten sonra bir baktıydım ki meğer 3 ay kalmış son kullanma tarihine çabuk çabuk bitirdim

ya hiç sorma bende geçen sene boynerden almıştım tabi o zaman bilmiyordum bu kontrol işini öğrendikten sonra bir baktıydım ki meğer 3 ay kalmış son kullanma tarihine çabuk çabuk bitirdim

Ben de akşama söyleyeyim de bol bol kullansın, duş alsın parfümle. 125 ml kocaman da bişey. Çeyreği gitmemiş daha... Boyner sıkıntılı demek ki bu konuda, dikkat etmek lazım.

Makul fiyatlı oriflame giordani gold olabilir.
Güzel hafif bir koku kalıcılığı da fena değil, 50 TL civarında.
Makul dediniz ama yazmadan geçemeyeceğim.
Geçen yıldan bu yana favori parfümüm burberry boddy.
İlk sıkıldığında ağırmış gibi gelsede teninize sindiğinde ki o koku muhteşem ötesi.
Erkek için de Burberry birt rhythm offf o ne güzel kokudur öyle, mest oluyorum o kokuya.

O değil kod.. Kapak altında ya da şişenin bi yerlerinde baskı şeklinde en fazla beş rakam ya da harf olan bi kod olmalı. Ben birini kapak içşnde buldum mesela. İyice incele.

Yok malesef iyice baktım sadece
altında bu şekilde yazılar var
Şu 75 ml solunda yazan rakam ve harfler değildir dil mi

Neyse gardırop içine sıkıp bitireyim,
en azından kıyafetlere iyice sinsin

Boyner sıkıntılı demek ki bu konuda, dikkat etmek lazım.

Evet boyner gerçekten sıkıntılı.
2 parfüm aldım, 2 sinde de yoğunluk yoktu. o zaman da çok sinirlenmiştim
Şimdi anlıyorum ki boyner tamamen ismine olan güveni
kullanıyor..
Markafoni bile daha delikanlı çıktı

Avonun ürünleri benim cildime yaramadı arkadaşmın tavsiyesi ile almıştım.. Cildim kaşındı ve kızardı cildime sıkmadm bile.. 2 kere bile kullanmadm.. Kendim şimdi yıllardır equal kullanırm çokda memnunum

Yok malesef iyice baktım sadece
altında bu şekilde yazılar var
Şu 75 ml solunda yazan rakam ve harfler değildir dil mi

Neyse gardırop içine sıkıp bitireyim,
en azından kıyafetlere iyice sinsin
Yok değil...

Ya böyle etikete değil de şişe üstüne baskı yapmışlar çoğunda. Alakasız bir yerde tek başına takılan miniminnacık rakamlar olması lazım. Kapak içi, kapak altı, fıslatılan kısım falan iyi bak bulursun. Ben hepsinde buldum da bazıları silinmiş ya da etiket üstüne basmışlar üstüste binmiş okunmuyor.

Şuan tüm şirket seferber oldu şişe elden ele dolaşıyor
Sonuç olumsuz,

Neyse en azından sistemi öğrendik, bundan sonra
kontrol etmeden almayız.

Avon pek sevmem. Oriflame kesinlikle daha iyi. Ciceksi seviyorsa miss o derim. Hem kalıcı hem mis gibi kokuyor sevgilim bayılır bu parfumume :)

Gönderdiğin fotoğrafta altta küçücük yazıyor. Sonu 16 mı 18 mi tam anlamadım ama 6. ay değil 8. Ay olur en iyi ihtimalle. 2011 kesin... Baksana bi yanlış görmüyorum dimi 10116 yazıyor.

Evet adres yazılmış, New york dan sonra N.Y yazıyor
yanında da 10118.

İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.

Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.

Hangi siteyi kullaniyorsunuz ben n11 den aldim sahte cikti simdi hic birine guvenemiyorum... yesil elma benim de kokum cok severim

Hangi siteyi kullaniyorsunuz ben n11 den aldim sahte cikti simdi hic birine guvenemiyorum... yesil elma benim de kokum cok severim
Morhipo ya da markafoniden alıyorum. N11 gittigidiyor gibi sitelerde muhatabınız kişi, kurumun hiç bir sorumluluğu yok aldığınız ürünle ilgili. Ama bu bahsettiklerimde muhattabınız kurum, sorumluluğu firma alıyor. Bu arada nereden alırsanız alın iade etme şansınız her zaman var. Kişi ya da kurum ne olursa olsun, ambalajı dahi açmış olsanız iade edebilirsiniz memnun kalmadığınız ürünü.

Cok tesekkur ederim... zorda olsa iade ettim sukur. Takip ederim bundan sonra o siteleri.

Eki Görüntüle 1801673

Dediğim gibi ay farketti sadece. Çok eskiymiş o.

Evet şok oldumm, tarihi geçmiş oldugundan emindim ama en azından 2011 beklemiyordum.
Trendyol müşteri hizmetlerine yazdım şuan.
Bakalım ne olacak.

Sanırım netten bir daha parfüm almam imkansız.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…