- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
aa süper markafoniye güvenemiyordum hiç..
Ben çoğunu ordan almışımdır. Sen deyince aklıma takıldı ama sorun çıkmadı. Yalnız geçen ağustosta boynerden eşime aldığım parfümün 4 ayı kalmış. Orda yemişim kazığı. Bundan sonra alırken önce check edicem
ya hiç sorma bende geçen sene boynerden almıştım tabi o zaman bilmiyordum bu kontrol işini öğrendikten sonra bir baktıydım ki meğer 3 ay kalmış son kullanma tarihine çabuk çabuk bitirdim
O değil kod.. Kapak altında ya da şişenin bi yerlerinde baskı şeklinde en fazla beş rakam ya da harf olan bi kod olmalı. Ben birini kapak içşnde buldum mesela. İyice incele.
Boyner sıkıntılı demek ki bu konuda, dikkat etmek lazım.
ya hiç sorma bende geçen sene boynerden almıştım tabi o zaman bilmiyordum bu kontrol işini öğrendikten sonra bir baktıydım ki meğer 3 ay kalmış son kullanma tarihine çabuk çabuk bitirdim
Yok değil...Yok malesef iyice baktım sadece
altında bu şekilde yazılar var
Şu 75 ml solunda yazan rakam ve harfler değildir dil mi
Neyse gardırop içine sıkıp bitireyim,
en azından kıyafetlere iyice sinsin
Yok değil...
Ya böyle etikete değil de şişe üstüne baskı yapmışlar çoğunda. Alakasız bir yerde tek başına takılan miniminnacık rakamlar olması lazım. Kapak içi, kapak altı, fıslatılan kısım falan iyi bak bulursun. Ben hepsinde buldum da bazıları silinmiş ya da etiket üstüne basmışlar üstüste binmiş okunmuyor.
Şuan tüm şirket seferber oldu şişe elden ele dolaşıyor
Sonuç olumsuz,
Neyse en azından sistemi öğrendik, bundan sonra
kontrol etmeden almayız.
Koş koş buldum. At sen o parfümü... Nerden almıştın?
Eki Görüntüle 1801653
2011 miii, kodu nerden buldun
Gönderdiğin fotoğrafta altta küçücük yazıyor. Sonu 16 mı 18 mi tam anlamadım ama 6. ay değil 8. Ay olur en iyi ihtimalle. 2011 kesin... Baksana bi yanlış görmüyorum dimi 10116 yazıyor.
İndirim sitelerinden orjinal parfümleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.
50 ml dkny green apple'ı 30 liraya, calvin klein in 2 u 'yu 45 liraya aldım bir hafta önce.
Avon parfümleriyle kokusunu bilmeden riske girmeye değmez.
Morhipo ya da markafoniden alıyorum. N11 gittigidiyor gibi sitelerde muhatabınız kişi, kurumun hiç bir sorumluluğu yok aldığınız ürünle ilgili. Ama bu bahsettiklerimde muhattabınız kurum, sorumluluğu firma alıyor. Bu arada nereden alırsanız alın iade etme şansınız her zaman var. Kişi ya da kurum ne olursa olsun, ambalajı dahi açmış olsanız iade edebilirsiniz memnun kalmadığınız ürünü.Hangi siteyi kullaniyorsunuz ben n11 den aldim sahte cikti simdi hic birine guvenemiyorum... yesil elma benim de kokum cok severim
Morhipo ya da markafoniden alıyorum. N11 gittigidiyor gibi sitelerde muhatabınız kişi, kurumun hiç bir sorumluluğu yok aldığınız ürünle ilgili. Ama bu bahsettiklerimde muhattabınız kurum, sorumluluğu firma alıyor. Bu arada nereden alırsanız alın iade etme şansınız her zaman var. Kişi ya da kurum ne olursa olsun, ambalajı dahi açmış olsanız iade edebilirsiniz memnun kalmadığınız ürünü.
Evet adres yazılmış, New york dan sonra N.Y yazıyor
yanında da 10118.
ben yazıcaktım, bugün aldım ben de :)Avon parfümlerinden Pur Blanca güzeldir. (Beyaz kapaklı olan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?