- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
-
- Konu Sahibi yaz gecesi
Ama mesai saatlerimizden dolayı devlet okuluna gonderemem. Tam gun okul bile 2 de bitiyor. Sonrasi icin ya etüt merkezi ya da bakıcı tutmamaız gerekir.ilkokulda kolejı gereksız bulanlardanım ben. teşvik cevemde kı zengın vfakır herkese cıktı bence çıkar.
Hımm. Forumlarda da öyle diyor gnelde. Zengin esnaf kazancinı düşuk gosterip teşviği alıyormus. Biz bordrolular neyse o. Teşekkür ederim.Karı koca memura teşvik çıkmaz genelde. Bence iyi okula gönder. Temeli iyi olursa lisede iyi bir anadolu lisesi kazanır ve iyi bir üniversite.
Ben 4 sene devlette okudum kalan 8 sene kolejde. Allah babamdan razı olsun öyle güzel ve kaliteli arkadaşlıklarım var ki. Şu an hepsi meslek sahibi insanlar nerdeyse tamamıyla ailecek görüşüyorum. Benim 3 arkadaşım vardı 3 ğ de devlet okulu çıkışlı. Koleji gereksiz bulurlardı. Neyse öğretmen olduk çıktık. 3 ü de ücretli öğretmenlik yaparken sunu dedi. O zaman bize normal gelen seyler ne kadar kötüymüş. Dılardan olgun gözle görünce ne kadar sıkıntılı olduğunu farkettik ve ne şartta olursa olsun özele göndeririz. Bu arada o 3 arkadaşım da çok çok iyi insanlar hala beraberiz. Ama sınıflarından 2-3 kişi ancak üni kazanmış vaktinde maalesef. Arkadaşlarım şanslı kısımda olmuş