- 28 Mart 2008
- 204
- 1
-
- Konu Sahibi Phoenix_em
nekadar doğru bilmiyorum bayanlardan bir koku salgılanırmış ve başka bayanlarada bu koku çok çekici gelirmiş. evli erkeklerlerde eşleriyle birlikte olduklarında eşlerinden bu koku üzerlerine sinermiş ve başka bayanlara bu çekici gelirmiş ve karşı koyamazlarmış.
baştada söylediğim gibi doğrumu bilmiyorum ben sadece duyduğumu paylaşmak istedim.
merhaba arkadaslar bu ilk yazışım yeni üye olarak aranızdayım...
bu konu okadar karmaşıkki aslında bi olay var arkadaşımın eşi iş değiştirdi ve eğitime gitti istanbula 1 aylığını o 1 aylık sürede bir takım sorunları oldu ve bir ayın bitiminde arkadasım havaalanına eşini karşılamaya gidiyor ve eşi oldukça soğuk davranıyor hadi diyor kırgınlıktandır ama iş arkadaşıyla hareketleri dikkatini çekiyor kızın valizini taşımalar kakara kikiri felan neyse günler geçiyo eşi gece msn muhabbetine başlıyo ve süpheleri artıyor.msn geçmişini kayda alıyor ve ve herşeyi okuyor tabi yıkılıyorda süphe başka bişey ama emin olmak daha kötü neyse bu olay ortaya cıkıyor inkar etmiyor tabi edebilecek bişey yok ama sadece arkadasımla arasının kötü olduğu için ve ona bir yerde ceza vermek için böyle birşey yaptıgını söylüyor neyse dahası var ama sıkmıyım sizi halada devam eden sorunlar var...şimdi siz bu kız için ne düşünürdünüz evli olduğunu bile bile yapılan birşey ve yaşlarıda aynı hepsi 25 yaşında. ben bunu onursuzluktan başka birşeyle düşünemiyorum o kıza hangi gözle bakacağımı bile düşünemiyorum ve kız arkadasımın bildigini bile bile arkadasımın gelip elini sıkmaya kalkmış ve selam vermiş siz ne düşünürdünüz.
nekadar doğru bilmiyorum bayanlardan bir koku salgılanırmış ve başka bayanlarada bu koku çok çekici gelirmiş. evli erkeklerlerde eşleriyle birlikte olduklarında eşlerinden bu koku üzerlerine sinermiş ve başka bayanlara bu çekici gelirmiş ve karşı koyamazlarmış.
baştada söylediğim gibi doğrumu bilmiyorum ben sadece duyduğumu paylaşmak istedim.
ne kadar da haklı ve geçerli sebebi varmış evli adamla ilişki yaşayan kızın...senağlamasenağlama
erdemli, gururlu, kadın gibi bir kadın, aşık da olsa, ölse bitse de evli olduğunu öğrendiği anda adamı bırakacak...
o masum kızların çok azı gerçekten uyutulmuştur...birçoğu bilir adamın evli olduğunu...
önemli değil ki derşakkıdı...hem neden önemli olsun değil mi...adam akıllı olacak, adam düşünecek karısını, adam saygı duyacak evine...karşıdaki kız masummmmmm...
adam ne kadar hatalıysa o kız da okadar hatalıdır...hatta manevi olarak kadın ruhundan psikolojisinden bir kadın olarak daha iyi anlayabileceği düşünülürse öğrendiği anda bitirmeyen kız daha hatalıdır...
hiçkimse kimsenin aşkından ölmemiş...yapmayın Allah aşkına...
Nişanlımın iş yerinde bir bayan arkadaşı var.Zaten arkadaşlarımız ortak olduğu için sürekli aynı ortamda bulunurduk bir ara kendisiyle.Bir gün nişanlıma senin hayatında demet benim hayatımda şu anki erkek arkadaşım olmasa birlikte olurduk diye bir şeyler zırvalamış.Nişanlım bunu bana anlattı.Neyse biz bunlar olduğunda nişan arifesindeydik.Nişan için kayınvalidemler istanbula geliyorlar ve nişanlımın çalıştığı yere gidiyor.Orada kayınvalidemi kenara çekip ne dese beğenirsiniz ''Ben sizin oğlunuzu çok beğeniyorum, demetle nşanlanmasa biz birlikte olabilirdik''Kayınvalidem önce söylemedi görümcemden duydum.Kayınvalidemede sorunca doğruladı.Sen bunları takma kızım saçma sapan konuşuyor işte dedi.Benim yanımda bu gün yine çok güzel kokuyorsun vs vs bir sürü saçmalamalar.Hala aklıma geldikçe sinirlenirim.Şu an nişanlım kendisiyle olan arkadaşlık ilişkisini kesti.Hiç bir şekilde görüşmüyorlar ama şunu söyleyeyim böyle kadınlardan korkacaksın.Eşlerinizin iş ortamlarını görün, arkadaşlarını tanıyın.