- Konu Sahibi Phoenix_em
-
Çok nadirdir adam eşini boşayıp da 2.kadın ile evlendiği..
Peki 2.kadın neden devam eder?
Umut kapısı işte :1closedeyes:
Daha çooook bekler...........
Anlamiyorum neden bukadar kiniyorsunuz,
ilk yazida okumusunuz ne tür nedenlerde bunlar meydana geldigini,
simdi asik olupda evli olmadigini bildigin insan evli ama mutsuz ise sende o adma asiksin,
bir anda kopamiyorsun veya kopma istemiyorsun veya o yalanlari yutmak istemiyorsun vs....
bir sürü neden ola biliyor.
yeni asik olupda neler yasayanlar var yalan dayak baski vs. ama ayrilamyior kizlar evleniyorlar sonra pisman oluyorlar,
bi adam evli ama seni cok mutlu ediyorsa zaaten de ayrikcaksa esinden,
neden o kiz bu hakaretleri hak ediyor?
Adam dir esine söz veren nikahina alan, o sayacak karisini o düsünecek, baskasi degil.
Ve inanin o adam kendine göre dogru aski bulunca öyle bir bosuyorki esini, sevgilinide aliyor nikahina olay bitiyor.
Yazik olan ilk es tabiikide.
Anlamiyorum neden bukadar kiniyorsunuz,
ilk yazida okumusunuz ne tür nedenlerde bunlar meydana geldigini,
Yazılanlar harfiyen doğru bencede.a.s
Birde benim aklıma şöyle bir şey geliyor.
Genç kız babasız büyümüşse,karşısındaki evli insanda baba sevgisini arıyor olabilir..CADIARZU
Tabiki buda doğru bir şey değil ama bunun içinde evli insanlarla birlikte olan kızlar var.
Yani babasından göremediği ilgiyi,sevgiyi,şefkati görebilmek için..CADIARZU
evli erkeğin..parmağındaki o yüzüğün bi çekiciliğ var sanırım o yüzden..
sorma canım yaa,takmıyor diye üzülüyordum alyansını,şimdi de takıyor diye üzülmeye başladım.geçenlerde eşimin iş yerinden çıkardıkları bir bayan eşimi başbaşa akşam yemeğine davet etmiş,benide görmüştü bir kaç defa hanımefendi,evli olduğunu bile bile,ne cesaret yaa!
İşte burda top, artık erkekte..
Bu yemek masumane_meşru amaçlı bir yemek değilse (o nasıl birşeyse) ve erkek kişi amacı bile bile giderse ve bir ilişki doğarsa, bu yemeğin getirimi olarak, artık bu aşamada suçlu erkektir..
Konu siz değilsiniz şekerim yanlış anlama, söz gelimi demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?