• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi marka ve model maşayı öneriyorsunuz?

benim ki maşa seti markasıda phılıps ve kullanan herkes çok memnun kalıyor benim maşamı bende çok memenunum
içinde bir ince maşa,kalın maşa,fön başlığı,tost aleti,su dalgası başlığı var
2007 yılında 150-180 arası almıştım:34:

Saç düzleştiricisi remington saç maşasıda phılıps öneriyorumm 5 yıldır kullanıorum ikisindede bi sorun olmadı süper yapıyor saçı...

remington pearl wand diye bi maşa aldım çok memnunum :) perşembe akşamı saçlarımı yaptım. şekillendirici hiçbir şey kullanmadım. sadece ısıya karşı koruyucu sürdüm biraz. bugün pazar ve saçlarım yağlanmasa hala dalgasını kullanabilirdim:) konik maşa yani uçlara doğru inceliyo. saçı tutturmak için mandalı yok. siz dipten uca sarıyorsunuz. denemeden almamak lazım belki zor gelebilir. ama ben diğer maşamdan daha kısa sürede yaptım. uzun süre sarılı tutunca çok bukle oluyor. daha salık dalgalar için kısa zaman tutmak yeterli :15:

kesinlikle remington.. kullanmıyorum henüz bugün sipariş verdim sanırım pazartesi elimde olacak ancak çoooook uzun zamandır araştırıyorum. internette kullanıcı yorumları ve firma hakkında okumadığım şey kalmamış olmalı:) o yüzden regminton diyorum

Back