- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
-
Aynen. J7 prime ilk aklıma gelen telfondu. Ama birada farklı modeller öneren arkadaslarda var bakalım son karar ne olacakSamsung j7 ye bi bak istersen iyi telefon.
Note.5 7 aylık 1500 ikinci el biri satıyordu. Ama ne kadar güvenilir bilemedimSamsung j7 öneririm.
Benim ekranım kırıldığı için bende telefonumu değiştirdim ve j5 aldım 1100 tl ye ama j7 az bir farkla ve daha üst modelmiş. Ekranı daha büyük ve özellikleri daha ileride. Herkes tavsiye ediyor.
Tabi ki en güzeli not serisi kırılan telefonum note 3tü onun yerini tutmuyor bu ama idare eder.
Bende yeni asus zenfone 3max gold renk aldım özellikle şarj süper,fotoğraf çekimi süper hafıza yüksek 1100 aldım ben
Samsung j7 öneririm.
Benim ekranım kırıldığı için bende telefonumu değiştirdim ve j5 aldım 1100 tl ye ama j7 az bir farkla ve daha üst modelmiş. Ekranı daha büyük ve özellikleri daha ileride. Herkes tavsiye ediyor.
Tabi ki en güzeli not serisi kırılan telefonum note 3tü onun yerini tutmuyor bu ama idare eder.
valla inanır mısın telefon almaya gittiğimde çalışmayı düşünür musun diyorlar :):)Maşallah telefoncu gibisiniz sunum müthiş...
Lg den uzak dur.esiminde benimde teli lg 3 şu.ikimizinki ninde anakartın yandı durduk yere.2 yıl ancak kullanabildik.
Şimdi samsung j7 aldım.muthis memnunum.arastir istersen
Note.5 7 aylık 1500 ikinci el biri satıyordu. Ama ne kadar güvenilir bilemedim
Beyaz eşya , telefon ve koca sans isi valla :)Benimki de lg g3, çıktığı hafta almıştım, üç sene oldu. Daha tık demedi. O kadar çok sorun okudum ki, tek memnun olan benim galiba.
Konu sahibi xiaomi al. Eşime aldık altı ay filan oluyor. Çok güzel telefon, benimkine bir şey olduğu an buna geçiş yapacağım.
Apple hic kullanmadim o yüzden ios işlemci hakkında fikrim yok. Ama apple tabi ki güzel bir marka'Elma' markası kullananlar ve diğerleri olarak ayırıyorum dünyayı..
J7 yi ne kadara aldınız acaba biri 1 aylık telefonunu 1100 e satacak.Lg den uzak dur.esiminde benimde teli lg 3 şu.ikimizinki ninde anakartın yandı durduk yere.2 yıl ancak kullanabildik.
Şimdi samsung j7 aldım.muthis memnunum.arastir istersen
Böyle konular bir derdim var bölümüne açılmaz, hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümüne açarsınız, o zaman uyarı almazsınız.Yasaksa ne olur hemen ceza vermeyin sayın admin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?