• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka telefon alabilirim?telefonum kırıldı

Samsung j7 öneririm.

Benim ekranım kırıldığı için bende telefonumu değiştirdim ve j5 aldım 1100 tl ye ama j7 az bir farkla ve daha üst modelmiş. Ekranı daha büyük ve özellikleri daha ileride. Herkes tavsiye ediyor.

Tabi ki en güzeli not serisi kırılan telefonum note 3tü onun yerini tutmuyor bu ama idare eder.

Samsung j7 öneririm.

Benim ekranım kırıldığı için bende telefonumu değiştirdim ve j5 aldım 1100 tl ye ama j7 az bir farkla ve daha üst modelmiş. Ekranı daha büyük ve özellikleri daha ileride. Herkes tavsiye ediyor.

Tabi ki en güzeli not serisi kırılan telefonum note 3tü onun yerini tutmuyor bu ama idare eder.
Note.5 7 aylık 1500 ikinci el biri satıyordu. Ama ne kadar güvenilir bilemedim

Samsung j7 öneririm.

J7 anneme aldik, hem uygun fiyatli hem cok iyi bir telefon.

Lg den uzak dur.esiminde benimde teli lg 3 şu.ikimizinki ninde anakartın yandı durduk yere.2 yıl ancak kullanabildik.
Şimdi samsung j7 aldım.muthis memnunum.arastir istersen

Benimki de lg g3, çıktığı hafta almıştım, üç sene oldu. Daha tık demedi. O kadar çok sorun okudum ki, tek memnun olan benim galiba.

Konu sahibi xiaomi al. Eşime aldık altı ay filan oluyor. Çok güzel telefon, benimkine bir şey olduğu an buna geçiş yapacağım.

Benimki de lg g3, çıktığı hafta almıştım, üç sene oldu. Daha tık demedi. O kadar çok sorun okudum ki, tek memnun olan benim galiba.

Konu sahibi xiaomi al. Eşime aldık altı ay filan oluyor. Çok güzel telefon, benimkine bir şey olduğu an buna geçiş yapacağım.
Beyaz eşya , telefon ve koca sans isi valla :)

Back
X