Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben neva color,palette,garnier,koleston,alix avien denedim şimdiye kadar...
En cok akan boya garnier ama sacları cok yumusak yapıyor.
Palette kalıcı cok ozellıkle natural serisi...
Kolestonun naturel seriside güzel sacları yine yumusacık yapıyor ama normali kazık gibi yapıyo saçı
Ne renk boyamayı düsünüyosun canım?
Canım ben neva color,palette,garnier,koleston,alix avien denedim şimdiye kadar...
En cok akan boya garnier ama sacları cok yumusak yapıyor.
Palette kalıcı cok ozellıkle natural serisi...
Kolestonun naturel seriside güzel sacları yine yumusacık yapıyor ama normali kazık gibi yapıyo saçı
Ne renk boyamayı düsünüyosun canım?
Anketi yanıtlarken neye göre en iyi diye düşündüm. Çünkü koleston koyu renklerde çok iyi bir marka. Ancak açık renklerde tam bir felaket. Ve bildiğiniz üzre bakır tonlarında kızılı yok. Bir adet bakır kızıl gördüm bugün ancak onu da yapsanız kızıl yansımalı kumraldan hallice olursunuz. Çünkü kolestonun renkleri en açık sarısı bile fazlaca koyu tutuyor. Garnier fazla akmasıyla aklımda kalmış bir boya, Neva color ise renk kartelasından farklı renk tutturabiliyormuş ancak her zaman değil. Ben neva color ın mix boyasını kullandım kendi saçıma bakırla karıştırıp turunculuk vermesi gerekirken pembelik verdi biraz neyse ki az katmıştım da pek göze batmadı. Benim önerim Palette. Hem renk çeşitliliği hem de kalıcılığı açısından ben çok memnunum.
hmm anladım teşekkür ederim daha önceden neva colorun akaju kızıl kestane rengini yapmıştım fakat bu sefer akaju olmayan sadece kızıl kestane istiyorum yani böyle bi renk olsun istiyorum