Bebek Beslenmesi Hangi Marka Bakım Ürünlerini Kullanıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
johnson kullandım sampuan , vücut yağı ve vücut sampuanını.pisik kremimiz trosyd ve hametandi.ama artık bepanthene.pek pişik olmadı zaten.ama en iyisi susamyağı gibi doğal ürünler olsa gerek.bezimiz molfix.ilk 4 ay kadar ıslak pamuk kullandım ve yıkadım banyoda ılık suyla.kışa doğru ıslak mendile geçtik canbebe tercihim,bebedor da iyi.

Son düzenleme:
biz chicco kullanıyoruz,gayet memnunuz. bez de ise huggies kulanuyoruz. şu ana kadar bi sorun yaşamadık.ama ıslak mendili biraz pahalı chicconun değiştirmeyi düşünüyoruz ama ne kullansak bilmiyorum.tavsiyeleriniz varmı,ne kullansak acaba:uhm:

şampuan ,bebe yağı sabun v.s johnsons baby , nemlemdirici ve pişik kremi nivea ,bez prima ,ıslak mendil ise huggies ,bunlardan başka bişey kullanmadık ve çok memnunuz ..

Ben de sebamed aldım gerçi mustela mı olsa diye çok düşündüm. Ama göbeği düşene kadar yıkamayacağımız için mustelanın bu dönemde bebişin vücudunu silmek için bir sıvısı var onu alıcam yaz için de güneş kremini yine mustela düşünüyorum. Islak mendil sebamed de aldım unibaby yenidoğan da aldım dalin de aldım. Sırayla kullanıcaz artık. Dr. lar kokusuz ürünleri tavsiye ediyo bayanlar.

[/COLOR
ben mustela almıştım,ilk doğduğunda eczacımın tavsiyesi üzerine,
konak oluşumunu önleyici köpük şampuanından,
testır vermişti tüm ürünlerini
çok memnun kaldım
şimdi saç ve vücüt şampuanı ile,
nemlendiricisini ve pişik kremini kullanıyorum
çok iyi

bizde penaten kullanıyoruz
bitek islak mendil olarak Pampers Sensitive kullanıyoruz
almanyadayız halen ama yakında türkiyeye döneceğiz, Türkiye'de Panaten ürünlerini hiç görmedim
sanırım Türkiyeye gelirken Penaten ürünlerini stok yapıcağım çünkü çok memnunum
burda hem dr. hem ebelerde Penaten öneriyorlar sebamed vs. pek tavsiye etmediler

ıslak mendil pampers, çok memnunum. migrosa gelmemeye başladı ben de başka mendiller almıştım pişik yaptı. sırf pampers almak içn carrefoura gittim. şampuan sebamed, memnun muyum bilmiyorum çünkü kızımın saçları seyrek ve pek uzamıyor acaba şampuanın etkisi var mıdır. diğer ürünlerin hepsi mustela. birçok krem, güneş kremi, pişik önleyici v.s. bez ise prima, asla başkasını düşünemem.
Yalnız geçen gün marketten uyu ve oyna aldım , yoksa o mu pişik yaptı bilmiyorum.
Uyu ve oyna kullanan var mı? yine primanın ama daha ucuz, biraz farklı

Bizim hepsi değişik. Şampuan dalin ya da chicco kullanırım, sabunu dalin ya da nivea, pişik kremi canbebe yada nivea, losyon sebamed

Poposu kızardı mı saf hakiki zeytinyağı sürerim. Bir kerede geçirir

bez prıma premıum care tek gecerım .bakım urunlerındede bubchen ve mustelayı tek gecerım

şampuan nivea
ıslak mendil nivea idi pahalı geldi unibaby yeni doğan aldık
yağ nivea ve komili
sabun nivea
pişik kremi nivea
niveadan gayet memnunuz :)

oğlumda bübchen kullanmıştım.şuan kızımın bütün bakım ürünleri chicco.her iki markadanda memnun kaldım.

Merhaba;

7 aylık kızım var. Ben sadece Zwitsal ürünleri kullanıyorum. Gayette memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Ama direk satan bir yer varmı bilmiyorum. Ben yurtdışından getittiriyorum. Bulan olursa lütfen paylaşabilirse beni ve bebeğimi çok mutlu eder. ( hatta eşimide :) oda body losyonunundan aşırıyor :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…