Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiHangi Marka Bakım Ürünlerini Kullanıyorsunuz?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tüm bakım ürünleri avent ve ben hiç pişik kremi kullanmıyorum sadece sıvı pudra sürüyorum genital bölgeyi de küçükken yaz olduğu için yıkıyordum şimdi huggies ıslak mendil kullanıyorum ama kaka yaparsa yıkıyorum bebeğimin cildi hassas değil o yüzden hiç pişik olmadı
ıl baştan sebamed almıştım çok memnun kaldım.Sonra daha uyugun birşey almak istedim.Nıvea denedim şampoan iyi gelmedi.Tekrar sebamed şampoanına döndüm.Nivea kremleri çok beğendim özellikle pişik kremi.Islak menidi güzel ama biraz pahalı.ıl bir kaç ay kullandım şimdi jonsan baby losyonlu mendilini kullanıyorum o da sadece dışırdayken.Evdeyken yıkıyorum.
ben nıveanın setını aldım çantalı olanlardan hayatımda bu kadar gereksız bişey görmedım ama o ne pis kokulu mendıller şampuanı önce kendımde denedım ben bıle dayanamadım aman ne göz yakıyor öle kıyabılırmıyım bebeğime sürermıyım öylesıne duruyor evde.
bez prıma kullanıyorum ıslak mendil unibaby yenidoğan allaha şükür pişik olmadı su an ishal bile olmasına rağmen.ayrıca türkiye de bulunmuyor ama ımkanınız varsa hollandadan zwitsal ürünleri getirtin allahım bu ne harıka koku ve çok etkılı pişik kremınden bakım sütüne kadar hepsi
çok fazla denedimmm...bütün ıslak mendil ve pişik vs.markaların hepsinde denedim..
dalinin pişik klremi hiççç işe daha beter yaptı işe yaramadı.şampuanı iyi...
johnsons baby'nin de bedtaim de alerji yaptı vücüduna ayrıca çok iyi değil pişik kremleride ve diğer vücut kyağlarıda kullandım...
dalinin yağlandırmadan nemlendiriri var spreyi o iyi geldi bebeğimin vücuduna ayrıca popolinin pişik kremi çok iyi geeldi kızarıklara ayrıca pişiği baya bii en gelliyor ıslak mendiller evybaybynin kii az ıslak pek iyi değil hagis iyi pampars en güzeli 2 buçuk aya kadar pamukla sildim sonrasında nivea ve pamprs kullandım en güzelleri sonarada kızım büyüdü cildi alerjik olurdu hasastı artık büyüyünce artık ıslak mendili ne denk gelirse aldık ama iyisiydi hep çünkü kötü olanları yine pişik yapıyor...
aklıma gelenler bunlar ama baya bii ürünü denedim ben ....
defne hiç pişik olmadı doğduğundan beri, onun için ıslak mendili pişik yapıp yapmamasına göre değil içeriğine göre seçiyorum ben parfüm, alkol, allergen, parapen içermemesine dikkat ediyorum özellikle kız çocuklarda çok önemli, erken ergenliğe varan sorunlara neden olabiliyor huggies 1 kere aldım, çok pişman oldum, hem dokusu hoşuma gitmedi hem aşırı köpüklü geldi, özellikle sonlara doğru acayip sulu ve köpüklü hale geliyor
sebamed en iyi diyolar genelde bnde doğmadan önce aldım bakalım deneyince ii gelcekmi bide pişik için doktorlar bepanten veriyolarmış ondanda aldık inş ii gelir.
yeni doğan bebeğin ilkzamanlar altını ıslak pamukla temiğzlemek daha ii diyolar bende öyle deneyim diyorum .
inş herkesin bebeği sorunsuz büyür
merhabalar... ben bebeğime niveanın pişik kremi ve şampuanını kullanıyorum... eğer pişik olursa hametan pomad sürüyorum... ıslak mendil olarakta unibaby, canbebe ve huggies tercihim... sevgilerimle.....
merhaba arkadaşım benim oğlumdada çok fena pişik var penaten pişik kremi önerdiler nerden bulabilirim lütfen yazarmısın bide (cardio harmal salbe) diye bi krem varmış buda çok iyiymiş fakat bu 2 kremde almanyadanmış ve bulunmuyormuş nerde satıldığını bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin......