• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hangi Marka Bakım Ürünlerini Kullanıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar bebeğin şampuan, bakım yağı, talk pudra, pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz. Tavsiyelerinizi heyecanla bekliyor, yorum yazan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. a.s.

Şampuan, vücut yağı, sabunu chicco, banyo süngeri nuk'un doğal teniz süngeri, temizliğini yaptığım bez uni baby yeni doğan ıslak pamuk medil, pişik kremi desitin

Ben nıvea kullanıyorum memnunum...

ben bebeğim doğar doğmaz vücudunu susam yağı ve badem yağıyla yağladım hergün çok iyigeldi özl. susam yağı pişiğe birebir

ben nıvea urunlerını kullanıyorum memnunumda.ozellıkle sac ve vucut sampuanını bır arada olması ısımı kolaylastırıyor.

bu arada almayı dusunen varsa johnsonns baby nın bedtıme setını almıstım.sampuan,vucut sampuanı ve bebe yagı.ama hıc memnun kalmadım.oglum uykusuz oldugu ıcın deneyeyım dedım.ama hıcte reklamlardakı bebekler gıbı mısıl mısıl uyumuyor

Ben tüm bakım ürünlerini Sebamed aldım...
Sadece genital temizlik için UniBaby'nin Yenidoğanlar için saf su ve pamuk içerikli ıslak mendilini aldım farklı olarak..

ben sebamed kullanıyorum ve memnum kaldım.sadece pisik için eczaneden kendileri hazırladıkları pisik kremi kullanıyorum.hemen geçiriyor.tavsiye ederim.adı yok .eczaneye sorun onlar bilirler.geçmiş olsun

bebeklerin altını temizlerken ıslak mendil kullanmayın.ben ılık su ve pamuk kullanıyorum ve hiç pişik olmadı bir daha.

biz de ilk başta chicco ile başladık,güzeldi
sonra bir arkadaş Johnson's ın setini hediye getirmiş,o da güzel ama
chicco nun şampuanı ve pişik kremi daha güzeldi
ama johnsons ın yağı daha güzel

bebeklerin altını temizlerken ıslak mendil kullanmayın.ben ılık su ve pamuk kullanıyorum ve hiç pişik olmadı bir daha.

Ben doğduğundan beri parfüm, allergen, alkol içermeyen uni baby ıslak pamuk mendilini kullanıyorum. Çokta memnun kaldım. Hiç pişik olmadı.

Ben evde altını temizlemek için ılık suyla yıkıyorum dışarı çıktığımızda ıslak mendil kullanıyorum kullandığımız ürünler Nivea özellikle çinko bazlı pişik kreminden oldukça memnunum

bu arada almayı dusunen varsa johnsonns baby nın bedtıme setını almıstım.sampuan,vucut sampuanı ve bebe yagı.ama hıc memnun kalmadım.oglum uykusuz oldugu ıcın deneyeyım dedım.ama hıcte reklamlardakı bebekler gıbı mısıl mısıl uyumuyor

valla bence süper bir set kızım için kullanıyorum ve çok memnunum aynı zamanda nıveanın üürnlerni kullanıyorum gayette iyi ama sebamet kesinlikle çok iyi

Back