- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Roborock s5 max benim. Çok memnunum canımMerhaba hanımlar
Akıllı robot süpürge tavsiyesi istiyorum , hangi markayı alıp kullanıyorsunuz ve memnun musunuzalmayı düşünüyorum lakin kafam çok karışık
çoklu haritalama özelliği önemli canım. Bir de karanlıkta çalışmasına dikkat et. Xiaomi bazı modeller karanlıkta çalışmıyor.Merhaba hanımlar
Akıllı robot süpürge tavsiyesi istiyorum , hangi markayı alıp kullanıyorsunuz ve memnun musunuzalmayı düşünüyorum lakin kafam çok karışık
Mesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorumRoborock s5max yeni aldım 1 ay oldu. süpürmesinden memnunum, silme işlemi henüz yaptırmadım mobunu tak çıkar temizle zor geldiği ve deterjan eklenmediği için viledayla kendim siliyorum.
Mesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum
Arkadaşım yaptırıyor derken Halı hariç mop yaptırabildiğinden söz ediyorsun değil mi yanlış olmasınHalılarımı sermedim henüz, arkadaşım yaptırıyor ama.2 senedir kullanıyor o. Saçaksız halıları.
halıyı halı olarak seçemiyorsun canım, sadece bölge olarak seçebiliyorsun. Çok üst modeller hariç hiçbirinde o özellik yok diye biliyorum. Benim saçaksız, mop pro 2 olan arkadaşım saçaklara takılıyor dedi. Benim olsa takılırdı benceMesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum
Arkadaşım yaptırıyor derken Halı hariç mop yaptırabildiğinden söz ediyorsun değil mi yanlış olmasın
Hadi ya bu kötü olduhalıyı halı olarak seçemiyorsun canım, sadece bölge olarak seçebiliyorsun. Çok üst modeller hariç hiçbirinde o özellik yok diye biliyorum. Benim saçaksız, mop pro 2 olan arkadaşım saçaklara takılıyor dedi. Benim olsa takılırdı bence
Anladım canım sağol
ama çok güzel süpürüyor. Ev çok kirli değilse silmesi de kötü değil. Ben çok memnunum. Silmede de su ayarı varHadi ya bu kötü olduçok üst modellere de o kadar para vermek istemiyorum valla
Benim iki hatta üç odanın halıları hep saçaklı canım ya o işi napcazama çok güzel süpürüyor. Ev çok kirli değilse silmesi de kötü değil. Ben çok memnunum. Silmede de su ayarı var
arkadaşım baktı olmuyor, saçakları kestirdiBenim iki hatta üç odanın halıları hep saçaklı canım ya o işi napcaziçine kıvırsam kurtarır mı acaba , modele iyi karar vermem gerekiyor sanırım
Anladım teşekkürler inşallah iyi süpürürŞu an evde temizlik yapmadığım için halıları sermedim. Orta kalınlıkta, inşallah onları da iyi süpürür.
Teşekkür ederimRoboroc S seri
Anladım yıkanır 1 tane halim var saçaklı da 1 tane var kolay çıkıyor mu peki sacaklara takilincaSaçakları varsa kenarında takılıyor. Yıkanabilir halıları çok iyi çekmiyor ablamda da var çünkü
Teşekkür ederim S5 şuan bendede ağır basıyorRoborock s5 max benim. Çok memnunum canım
Çok teşekkür ederim S5 te var galiba gece moduçoklu haritalama özelliği önemli canım. Bir de karanlıkta çalışmasına dikkat et. Xiaomi bazı modeller karanlıkta çalışmıyor.
Benim anladığım saçaklı halıya hangi model olursa olsun dolaşıyor galibaMesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum
Bende içeri kıvırmayi düşündümBenim iki hatta üç odanın halıları hep saçaklı canım ya o işi napcaziçine kıvırsam kurtarır mı acaba , modele iyi karar vermem gerekiyor sanırım
Buda iyiymişarkadaşım baktı olmuyor, saçakları kestirdi