Elektronik Ev Aletleri Hangi marka Akıllı robot süpürge kullanıyorsunuz

Roborock s5max yeni aldım 1 ay oldu. süpürmesinden memnunum, silme işlemi henüz yaptırmadım mobunu tak çıkar temizle zor geldiği ve deterjan eklenmediği için viledayla kendim siliyorum.
Mesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum

Mesela bir odayı temizletirken halı hariç mop yaptırabiliyor musun? Saçaklı halın var mı hiç dolaşıyor mu? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum
halıyı halı olarak seçemiyorsun canım, sadece bölge olarak seçebiliyorsun. Çok üst modeller hariç hiçbirinde o özellik yok diye biliyorum. Benim saçaksız, mop pro 2 olan arkadaşım saçaklara takılıyor dedi. Benim olsa takılırdı bence

Hadi ya bu kötü oldu çok üst modellere de o kadar para vermek istemiyorum valla

ama çok güzel süpürüyor. Ev çok kirli değilse silmesi de kötü değil. Ben çok memnunum. Silmede de su ayarı var
Benim iki hatta üç odanın halıları hep saçaklı canım ya o işi napcaz içine kıvırsam kurtarır mı acaba , modele iyi karar vermem gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…