- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Benim model sarj yuvasina kolaylikla gidemiyor. Yani bir defa bulsa otekinde bulamiyor. Bir de evim küçük yani, ona rağmen. Proda Türkçe dil seçeneği var. Benimkinde yok.Mı vacuum u kullanan baya fazla sanırım neden pro alsanız daha iyi olur du
Evet ben 1 yıl kadar önce aldım, o zaman daha fazlaydı şimdilerde baya düştüHimm anladım araştırmak lazım o zaman silme özelliği supurmeyi düşüyorsa o zaman olması çokta şart değil önceliğim süpürmek silinecek çok yerim yok onu bende silerimfiyatına baktimda gayet makulmus fiyatı
Çok teşekkür ederimBenim model sarj yuvasina kolaylikla gidemiyor. Yani bir defa bulsa otekinde bulamiyor. Bir de evim küçük yani, ona rağmen. Proda Türkçe dil seçeneği var. Benimkinde yok.
Robotlarda sanırım bir yükseliyor fiyatlar bir iniyor takipte kalmak lazım galiba alıcı yorumları okuyorum da baya güzel yorumlar teşekkür ederimEvet ben 1 yıl kadar önce aldım, o zaman daha fazlaydı şimdilerde baya düştü
Üst modeller çıktıkça alt modeller düşüyor. Rica ederimRobotlarda sanırım bir yükseliyor fiyatlar bir iniyor takipte kalmak lazım galiba alıcı yorumları okuyorum da baya güzel yorumlar teşekkür ederim
Neden ki genelde kalın halılarda sıkıntı diye okumuştumXiaomi mi robot vacuum mop pro kullanıyorum memnunum fakat ince halılarda pek başaralı değil
Benim evimde kedim var onun tüylerini ve ufak toz parçalarını temizleyemiyor. Kalın halıda çok başarılı kabartarak temizliyor resmenNeden ki genelde kalın halılarda sıkıntı diye okumuştum
Anladım sizin adınıza üzüldüm benim bir mutfakta ince halim var diğerleri hep kalın en kotu yedekte kalın halı var onu sererim , süpürge başa bela gerçektenBenim evimde kedim var onun tüylerini ve ufak toz parçalarını temizleyemiyor. Kalın halıda çok başarılı kabartarak temizliyor resmen
Onu bende merak ediyorum ,bir Kaç yerde okudum kimisi saçaklar dolanıyor yazmış kimisi sıkıntı olmuyorSaçaklı halıları süpürebiliyor mu ya benim tek endişem bu
Yurtdışında yaşıyorum ben mağazadan almıştım ama
Tr de satışı yok maalesefYurtdışında yaşıyorum ben mağazadan almıştım ama
Teşekkür ederimRoborock s5max yeni aldım 1 ay oldu. süpürmesinden memnunum, silme işlemi henüz yaptırmadım mobunu tak çıkar temizle zor geldiği ve deterjan eklenmediği için viledayla kendim siliyorum.
Baya fazla model ve marka var fiyat aralıklarında baya bir geniş insan karar vermekte zorlanıyorXiaomi mop pro.
Gayet memnunum ama daha gelismis modeller cikmis olabilir, ben gecen kış almıştım...
Teşekkür ederimhalılarınız kalın mi ince taban mi acaba
Roboroc S seriMerhaba hanımlar
Akıllı robot süpürge tavsiyesi istiyorum , hangi markayı alıp kullanıyorsunuz ve memnun musunuzalmayı düşünüyorum lakin kafam çok karışık
Saçakları varsa kenarında takılıyor. Yıkanabilir halıları çok iyi çekmiyor ablamda da var çünküTeşekkür ederim halılar sıkıntı oluyor mu benim evdekiler mutfak hariç Makina halısı sadece mutfağım yıkanabilir ince halilardan