- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
İnşallah öneriler gelirTakip edeyim burayı
Çok teşekkür ediyorum çok fazla marka var Xiaomi den memnun olanda çok olmayanda satıcı yorumlarını okumaya gayret ediyorumXiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. Hem silme hem süpürme özelliği var. Silme özelliğini kullanmıyorum çünkü su lekesi bırakıyor. Ama süpürmesi inanılmaz iş görüyor. Ben turbo modda kullanıyorum çoğunlukla. Şarjı 1 küçük oda hariç tüm evi süpürmeye yetiyor turboda. Ev 150 m2. Sessiz modda sesi yok denecek kadar az ve tüm evi süpürüyor yüzde yüz şarjla.
Ben alalı 1 yıl oldu. Şu an daha farklı marka modeller var hepsini araştırın bence.
Teşekkür ederim bakayım hemenElektronik Ev Aletleri - Akıllı robot süpürge
Merhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?www.kadinlarkulubu.com Ahtapot Anne açtığı başlıkta öneride bulunmuşlar.
Benim robot süpürgem yok. Bir fikir beyan edemeyeceğim
V-tac smart benimkisi hem süpürmesi iyi hem de mopu. Telefonla uzaktan halledebiliyorsun en sevdiğim özelliği o evde değilken ben gelene kadar süpürüyorMerhaba hanımlar
Akıllı robot süpürge tavsiyesi istiyorum , hangi markayı alıp kullanıyorsunuz ve memnun musunuzalmayı düşünüyorum lakin kafam çok karışık
Onada bir bakayım hemen teşekkür ederimV-tac smart benimkisi hem süpürmesi iyi hem de mopu. Telefonla uzaktan halledebiliyorsun en sevdiğim özelliği o evde değilken ben gelene kadar süpürüyor
Teşekkür ederim halılar sıkıntı oluyor mu benim evdekiler mutfak hariç Makina halısı sadece mutfağım yıkanabilir ince halilardanXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro kullanıyorum memnunum
Teşekkür ederim almışken silme özelliği de olsun diye düşünüyorum ama dediğiniz modele de bakacağımİRobot roomba 606. Sadece süpürme özelliği var, navigasyon yok ama kendi zaten hafızaya alıyor birkaç süpürmede.
Mı vacuum u kullanan baya fazla sanırım neden pro alsanız daha iyi olur duXiaomi mi Vacuum mop kullaniyorum. Emiş gücü fazla diye bu modeli aldim. Pro alsam daha iyi olurmuş.
Silme özelliği olunca süpürme performansını düşürüyor demişti kullananlar o yüzden silme özellikliden tercih etmedim. Silme özelliğini de kullanmıyor çoğu alanlarTeşekkür ederim almışken silme özelliği de olsun diye düşünüyorum ama dediğiniz modele de bakacağım
Himm anladım araştırmak lazım o zaman silme özelliği supurmeyi düşüyorsa o zaman olması çokta şart değil önceliğim süpürmek silinecek çok yerim yok onu bende silerimSilme özelliği olunca süpürme performansını düşürüyor demişti kullananlar o yüzden silme özellikliden tercih etmedim. Silme özelliğini de kullanmıyor çoğu alanlarTabi almışken öyle alın, olmadı kullanmazsınız