Bebek Beslenmesi hangi mama ????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tubeko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
9
0
1
36
Arkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldi :( siz hangi mamayi onerirsiniz??

Arkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldi :KK43: siz hangi mamayi onerirsiniz??
Hipp kullanıyorum.doktorumuzctavsiye etmişti sma,hipp,evolvia üçünden birini kullan demişti.hipp organik olduğu için tercih ettim.çok da memnunum .aptamili hiçbir şekilde önermemişti doktorumuz.

Hipp kullanıyorum.doktorumuzctavsiye etmişti sma,hipp,evolvia üçünden birini kullan demişti.hipp organik olduğu için tercih ettim.çok da memnunum .aptamili hiçbir şekilde önermemişti doktorumuz.
Ben de ilk aptamil almistim. Simdi hipp i cok ovduler organik diye. Ama yorum okudum cogunda hipp in icinden bocek cikti kurt cikti yazmislar :( bebislere ne yedircez guvenip de :(

Ben de ilk aptamil almistim. Simdi hipp i cok ovduler organik diye. Ama yorum okudum cogunda hipp in icinden bocek cikti kurt cikti yazmislar :KK43: bebislere ne yedircez guvenip de :KK43:
Şikayet varda genelde bir çok marka ile ilgili olumsuz örnek var.o yorumları ben de okumuştum.çok araştırdım hippte karar kıldım.kızım 8 aylık ve neredeyse 20günlükten beri hipp kullanıyorum.bir sorun çıkmadı.güvenirliğine inandığın yerlerden alın,son kullanma tarihine dikkat edin.gerisi kısmet.sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Şikayet varda genelde bir çok marka ile ilgili olumsuz örnek var.o yorumları ben de okumuştum.çok araştırdım hippte karar kıldım.kızım 8 aylık ve neredeyse 20günlükten beri hipp kullanıyorum.bir sorun çıkmadı.güvenirliğine inandığın yerlerden alın,son kullanma tarihine dikkat edin.gerisi kısmet.sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
Cok tesekkur ediyorum icim rahatladi bi nebze. Gule gule buyutun siz de bebisi :)

Benim bebeğim yavaş kilo alıyordu sma gold aldık ama tadı çok kötü biberonla içmedi kaşıkla verdim.Ben simdi aptamil kaşık mamasi yediriyorum severek yiyor bebegim 5 aylık

Benimde oglum 5 aylık sma gold veriyorum güzel kilo aldîrıyo çok arastirdim icinde omega3 ve anne sutunde bulunan protein varmis doktorumuzda bunu önerdi aptamilin icinde seker fazla onu verme dedi

Ben oğluma aptamil kullandm ve çok ağır geldi küçük doğmuştu ve kakasını haftada bş yapıyodu doktoru her gün aradım her gün normal dedi sinirlendim hem doktoru hem mamayı değiştirdim bebelac aldım ve kakası düzene girdi

Arkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldi :KK43: siz hangi mamayi onerirsiniz??

Canım herkes kendi çocuğuna yedirdiği mamayı yazmış ama benim bildiğim bebeğe göre marka da değişir. En çok önerilen marka alerji bile yapabilri. Benim doktorum çok bilinçlendirmişti bu konuda, hiç sıkıntısız atlattık senin bu yaşadığın süreci. İstersen sana doktorumun bilgilerini verebilirim canım.

biz de mamaya başladık ama biraz gaz ve kaka sorunumuz var. hangi mamayı önerirsiniz

benim oğlum 7 aylık, emziremediğim için 3 aylıkken mamaya başladık. her mamayı denedim,bir tek bebelac gaz yapmadı ve kusturmadı. doktorumuzda çocukdan çocuğa değişeceğini ve bu mamanın bir sakıncası olmadığını söyledi.

ilk dogdugunda sma verdik ama kabız yaptı. Herkes de aynı şeyi söylüyor sma hakkında etrafımda. Hemen Hipp Organic Combiotic mamaya geçtik. Çok memnunuz

Back
X