Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hipp kullanıyorum.doktorumuzctavsiye etmişti sma,hipp,evolvia üçünden birini kullan demişti.hipp organik olduğu için tercih ettim.çok da memnunum .aptamili hiçbir şekilde önermemişti doktorumuz.Arkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldisiz hangi mamayi onerirsiniz??
Ben de ilk aptamil almistim. Simdi hipp i cok ovduler organik diye. Ama yorum okudum cogunda hipp in icinden bocek cikti kurt cikti yazmislarHipp kullanıyorum.doktorumuzctavsiye etmişti sma,hipp,evolvia üçünden birini kullan demişti.hipp organik olduğu için tercih ettim.çok da memnunum .aptamili hiçbir şekilde önermemişti doktorumuz.
Şikayet varda genelde bir çok marka ile ilgili olumsuz örnek var.o yorumları ben de okumuştum.çok araştırdım hippte karar kıldım.kızım 8 aylık ve neredeyse 20günlükten beri hipp kullanıyorum.bir sorun çıkmadı.güvenirliğine inandığın yerlerden alın,son kullanma tarihine dikkat edin.gerisi kısmet.sağlıkla büyüsün bebeğiniz.Ben de ilk aptamil almistim. Simdi hipp i cok ovduler organik diye. Ama yorum okudum cogunda hipp in icinden bocek cikti kurt cikti yazmislarbebislere ne yedircez guvenip de
![]()
Cok tesekkur ediyorum icim rahatladi bi nebze. Gule gule buyutun siz de bebisi :)Şikayet varda genelde bir çok marka ile ilgili olumsuz örnek var.o yorumları ben de okumuştum.çok araştırdım hippte karar kıldım.kızım 8 aylık ve neredeyse 20günlükten beri hipp kullanıyorum.bir sorun çıkmadı.güvenirliğine inandığın yerlerden alın,son kullanma tarihine dikkat edin.gerisi kısmet.sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
Aptamil bende kullaniyorum tavsiye ederim güzelde kilo aldiriyorArkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldisiz hangi mamayi onerirsiniz??
Arkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldisiz hangi mamayi onerirsiniz??
HİPP MAMAYI TAVSİYE EDERIM BENIM OĞLUMDA EMMEDİArkadaslar merhaba. Oglum besinci ayinda. Doktor mamaya baslamami soyledi. Butun mamalarin yorumlarini okudum. Kafam karisti kaldisiz hangi mamayi onerirsiniz??