Hangi leke çıkarıcıyı tavsiye edersiniz?

kızlar bende kosla vanish max kullanıyorum pembe sıvı halılarımı yıkadım tüm lekeleri çıkardı görenler gözlerine inanamıyor hadi canım yıkatmaya vermişsindir 2 yıllık yağ çay kusmuk aklınıza ne geliyorsa bu lekelerin çıkmasına imkan yok diyorlar ama inanın halının rengine zarar vermeden bütün pislikleri aldı götürdü...
kosla nın toz olanı hiçbir halta yaramıyor ama sıvısı mükemmel deterjan gözüne koyup beyazları bugün yıkadım bembeyaz oldu bi deneyin isterseniz..

ariel professional en iyisi bence.kan,yağ,salça,çay lekesi. hepsi için denedim sonuç mükemmel.şimdi bir de sprey olanı çıkmış ondan da almayı düşünüyorum.daha pratik olur.

bende kosla dan sonra fakirin elde halı yıkama sını kullandım cokta memnun kaldım fakir bence kosladan daha iyi cıkardı lekeleri

ben domestos rengarenkten son derece memnunum. en son bir tisörtüm vardı. yaz basında cıkardğımda lekeli kalmış. ( nerdeyse 1 yıllık ) evde giyerim artık derken aklıma domestos geldi ve direk lekenin üstüne döküp makineye attım . makineye de bolca döktüm cıkardığımda mis gibiydi. tavsiye ederm...

kosla vanishi asla tavsiye etmiyorummm oğlumun kıyafetleri için almıştım daha 8 aylık herşeyi istemesekte yemek meyve v.s lekesi oluyor birinide çıkartsa ya müthiş koslaa
hiçbirini çıkartmıyor herşekilde denedim sonuç hep aynı beğenmediğim ariel bile ondan daha iyi yeminle en azından o çıkartmıştı denediğim lekeleri.
sakın koslaya boşuna para wermeyinnn

bu yazdıklarınızı da kullandım ama tekrar amvaye dönmeye karar verdim
hem sprey olan leke çıkarıcısından hem de toz olandan memnunum
sprey çok da pratik oluyor

o yeşil ariel var ya, geçen bimde 1 tl ye satıyorlardı, kutu parasına
değil 1 tl 1 kuruş bile vermem o ürüne. sabun bile daha iyi leke çıkarır. hiçbir işe yaramıyor
koslanın reklamı çok oluyor tvde son günlerde onu merak ettiğim için girdim topiğe, ama anladım ki, çıkacak leke kıyafette durmaz :roflol: boş yere bi sürü para vermeye gerek yok. leke çıkacaksa çıkıyo çıkmayacaksa çıkmıyo...

ben kosla vanish i tek geçerim .tüm renklilerime muhakkak eklerim .koltuk ve halılarımıda siliyorum pırıl pırıl oluyor.

:KK52:
kızlar bende kosla vanish max kullanıyorum pembe sıvı halılarımı yıkadım tüm lekeleri çıkardı görenler gözlerine inanamıyor hadi canım yıkatmaya vermişsindir 2 yıllık yağ çay kusmuk aklınıza ne geliyorsa bu lekelerin çıkmasına imkan yok diyorlar ama inanın halının rengine zarar vermeden bütün pislikleri aldı götürdü...
kosla nın toz olanı hiçbir halta yaramıyor ama sıvısı mükemmel deterjan gözüne koyup beyazları bugün yıkadım bembeyaz oldu bi deneyin isterseniz..
kac aydir kullaniyorum bugun yine kullandim sivi olani hic ise yaramiyor

Kosla halı canım üzerine dök yay ve beklet sonra yine dök iyice ovarak sil tertemiz oluyor bende kosla dan memnunum her defasında süper

Hepsini denedim tam çıkmıyor,arkadaşımda bir ürün var eurowaxfc3403 yazıyor üstünde,heryerde ben bunu kullanıyorum mutfak aspiratöründen, elbise halılardaki,koltuktaki lekeleri çıkarttım dedi, kullananınız varmı bu ürünü ,bundada hüsrana uğramak istemiyorum.

Lekesiz Güç leke çıkarıcıyı denemenizi tavsiye ederim.Tüm lekelerde etkili olduğunu eminim görüceksiniz

Back
X