Hangi leke çıkarıcıyı tavsiye edersiniz?

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
son zamanlarda çeşit çeşit leke çıkarıcılar çıktı
siz,çamaşırlarınızı yıkarken hangisini tercih ediyorsunuz?özellikle tercih ettiğiniz leke çıkarıcı hangisi acaba? :1rolleyes:

Ben Ariel den memnunum ,şu sıvı şekilde olandan yeşil şişede,birşey dökülünce falan hemen onla siliyorum anında çıkarıyor.zemuszemus

Ya ben de bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum giysilerdeki lekeleri hangisi iyi çıkarıyor ki acaba. Bende ariel professonel leke çıkarıcı var yeşil şişede olan giysinin üstüne döktüm sonra giysiyi çamaşır makinasına attım yıkadım. Ama çıkmadı ya hatta bunu 2. defa da tekrarladım bir umutla yine çıkmadı. Onca para veriyoruz bunlara niye çıkarmıyorlar.? Sizin de deneyip memnun kaldığınız ürünler var mı?

Ilgaz ben beklemiş leke üstünde denemedim,hep hemen döküldüğü anda silmeye çalıştım,dediğin doğru olabilir,bilemedim o yüzden :uhm:

amvayin sprey temizleyicisi var uzun zamandır onu kullanırım ben özellikle gömlek yakalarında,kol ağızlarında ve bazı lekelerde işe yarıyor mesela tşörtümde yağ lekesi vardı iyice çalkalayıp lekeye sıktım ve makineye attım leke çıkmıştı fakat bazı tür kumaşlarda lekeyi çıkarsa bile kumaşta iz bırakabiliyor dikkat etmek gerekiyor
benim öğrenmek istediğim tek tek lekeye sıkılan değil de deterjan gözüne koyup da leke çıkaranlardan hangisi iyidir?

Bence öyle bir leke çıkarıcı olduğunu düşünmüyorum. Keşke olsa Öyküm ama hiç sanmıyorum. Hepsi para tuzağı yok vaniş kosla pembesine güvenin bimem ne. mirmirmirmir

Öyküm o konuda bence en iyi Ariel dediğim gibi,nerdeyse her çalıştırışımda koyarım.O pembeli olandan çok memnun kalmadım bende.

kosla,domestos,sude vs.vs hepsini kullandım. ariel yeşil sıvı şişe diğerlerinden daha iyi çıkarıyor içlerinde. ama en iyisi amwayin çok amaçlı temizleycisi vardı bende. loc diye birşey boyanmış çamaşırdaki boyayı bile çıkardı hayret ettim.gerçekten amway güzel.

bir de bunların kullanılışında bir püf noktası var herhalde.biz onu mu bilmiyoruz artık, niye üstünde leke çıkarıcı yazdığı halde çoğu zaman bir halta yaramıyorlar???

Son düzenleme:
Ben her çamaşır yıkadığımda muhakkak Ariel Professional kullanırım.Gerçekten harika.

kızım eşofmanını bisiklet zincirine sıkıştırmış, kosla ve benzeri deterjanlarla denedim olmadı. komşumun tavsiyesiyle -inanmaya inanmaya - yeşil sabunla yıkadım (önce iyice sürdüm bi süre beklettim) ...sonuca çok şaşırdım ,leke meke kalmadı :umursamaz: demek ki ne varsa eskilerde var,o zamandan beri yeşil sabunla bi ovalarım tertemiz olur a.s

leke olur olmaz kullanılırsa çıkarıyorlar ama biraz bekledi mi malesef işe yaramıyor hiçbiri

arkadaşlar bende enwey aldım ama hiç memnun kalmadım halıdaki çay lekelerini malesef çıkarmadı lütfen yardımcı olun ne kullanmalıyım son çare yıkatmaya vereceğim

selam ben aranıza yenikatıldım bizim burda deterjancılarda aspirin diye bişey satılıyo mükemmek leke çıkartıyo ve beyazlatıyo çok güzel kokuyo deneyin hihoyyyt

ben kosla kullaniyorum memnunum..lekeye ve makinaya bol dokuyorum..tertemiz cikiyor..en son beyaz havlum,bornozum sac boyasi olmustu banyodan sonraa cikardim makinadan lekeden eser kalmamiss:hulya:

Son düzenleme:
ben kosla vanish kullanıyorum, çok memnunum. lekeye döküp biraz bekletin (1-2 dk kadar). zor lekelerde biraz çitileyin kumaşı. makineye de kosla dökün biraz. çıkıyor.

deterjanınız da önemli. arielin deterjanı leke çıkarmada en iyisi bence.

bende kosla vanish kullanıyorum eğer leke yeniyse çıkarıyor önceki lekeleri malesef çıkartmıyor

Back
X