- 13 Şubat 2013
- 41
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında midem hassastır ama şimdilik sorun yaşamadım.sirkeli suya bal koymasam belki sorun yaşardım.sodalı yeşil çayda da sorun yok.biri yağ parçalasın diğeri yağ atsın diye yapıyorum aklımca:) ama göbiş baya farketti o şişlik gitti,oturunca bacağıma değmiyor artıkAcaba soda yeşil çay yerine sadece yeşil çay mı icseniz ? Ya mideye bir şey olursa :/
Sabah aç karna mı iciyosunuz elma sirkesini :) soda limon kürü nasıl yapılıyor, faydası varsa ben d eyapayim barıaslında midem hassastır ama şimdilik sorun yaşamadım.sirkeli suya bal koymasam belki sorun yaşardım.sodalı yeşil çayda da sorun yok.biri yağ parçalasın diğeri yağ atsın diye yapıyorum aklımca:) ama göbiş baya farketti o şişlik gitti,oturunca bacağıma değmiyor artık
evet sabah aç karnına 1 bardak sıcak su 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal karışımını içiyorum.gün içinde de yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp demliyorum 3-4 dk sonra yarım limonun suyunu sıkıp çaya ekliyorum limonun kendisinide ekliyorum vee en son olarak 1 şişe maden suyu ekliyorum.gün boyu aklıma geldikçe içiyorum.hazımsızlık sorunumada çok iyi geldi bu sirkeli su olayı.akşam yemekten 1-2 saat sonra tekrar sirkeli su içip günü tamamlıyorum.şuan gayet memnunum.bol su içme olayınıda başarabilirsem tam olacak:) tavsiye ederimSabah aç karna mı iciyosunuz elma sirkesini :) soda limon kürü nasıl yapılıyor, faydası varsa ben d eyapayim barı
Bende de durum aynı:) son günlerde de sende incel diye bir site var orada salatalık suyu kürünü gördüm göbek için Süpermiş denemeyi düşünüyorum ama diğerlerinden fırsat kalırsa :))))elma sirkesi..sodalı ayran..sodalı yeşil çay... hangisini yapsak,birarada olurmu,hangisi daha etkili artık kafam karıştı 2-3 gündür sabah akşam elma sirkesi+bal+su karışımı ve gün içinde de soda+yeşil çay+limon kürünü yapıyorum.bakalım ne olcak mideyi delmem inşallah
Tesekkur ederim deneyeceğim bunları :)) ay bana da yarasın ya duba gibi oldumevet sabah aç karnına 1 bardak sıcak su 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal karışımını içiyorum.gün içinde de yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp demliyorum 3-4 dk sonra yarım limonun suyunu sıkıp çaya ekliyorum limonun kendisinide ekliyorum vee en son olarak 1 şişe maden suyu ekliyorum.gün boyu aklıma geldikçe içiyorum.hazımsızlık sorunumada çok iyi geldi bu sirkeli su olayı.akşam yemekten 1-2 saat sonra tekrar sirkeli su içip günü tamamlıyorum.şuan gayet memnunum.bol su içme olayınıda başarabilirsem tam olacak:) tavsiye ederim
Ona da yürüyüş iyi gelecek herhalde. Ama ben çok tembelim spor fobim varhepside göbek için.aşağı taraf nolcak garibim
Leslie videolar ile evde yürüyün ben trambolin aldım şimdilik bakisiyoruzOna da yürüyüş iyi gelecek herhalde. Ama ben çok tembelim spor fobim var