• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi kürü uygulasam bilemedim

272416ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
699
39
118
Siirt
bugün kadın doğuma gittim, adetlerim sıkıntılı uzun yıllar doğum kontrol ilacı kullandım son iki yıldır da söktürücü kullanarak adet oluyordum, hapı bırakıp da denemedim hiç adet olur muyum diye ama iyice sıkıldım haplardan. 1,5 yıllık evliyim aralık-ocak gibi Allah nasip ederse çocuk için çalışmalara başlayacağız. ultrasonda kist falan çıkmamış ki bana pko teşhisi konmuştu yıllardır. adetli olmadığım için hormon testi yapmadı dr, adet olunca gel dedi ama ilaçla değil kendiliğinden olunca dedi. hangi kürü uygulasam bilemedim, soğan suyu daha önce denedim ama varolan akıntılarımı da kesmişti o yüzden devam etmedim, bal çörekotu tarçın mı denesem adete faydası var mı bilen varsa yardım etsin lütfen. adaçayı da içeceğim her gün, napsam kafam karışık bir de bu adeti kilo da etkiler diye duymuştum pko teşhisi konulduğu zamanlarda 64 kilo falanken şimdi 53.5 kiloyum etkisi var mıdır? nolur cevap yazın arkadaşlar :37:

Kürü bilmiyorum ben ama kardeşim hafize çayı içtiğinde adet görmüştü.
kolay gelsin hayırlı günler.

nasıl bişey bu çay arkadaşlar? aktarlarda mı oluyor yoksa netten falan mı sipariş veriliyor?

Back