- Konu Sahibi Random Access
Geçmiş olsun Benimde pıhtılı çok yoğun kanamalarım oluyordı ama sizinki kadar az değil baya tuvakwtini yapan bebek gibi kanama geliyordu rahim kalınlaşması ve tümör vardı ameliyat oldum geçti iyi huylu çıktı sizin kalınlaşma muhtemelen hemen doktora gidinHerkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .
Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama
adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .
haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .
Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .
başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .